Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimplán viselkedés zavar, vagy esetleg betegség volna és ha igen, mi a pontos megnevezése?
Figyelt kérdés
Szóval barátnőmmel már 3 éve együtt vagyunk és ennyi idő alatt felmerült sokszor, hogy amikor vitatkozunk, rámemeli a hangját, sokszor kiabál, még akkor is ha többször kell kérnem, hogy beszéljen normál beszéd hangerőn. Ha megteszi, kb 2 mondat után ismét üvölt, ami már szinte annyira hihetetlen számomra, hogy nem akarom elhinni, hogy ez nem egy az orvostudomány által diagnoztizált betegség. Ha igazam van, akkor valaki egy pontos nevet tudna nekem írni? Köszönöm2021. szept. 21. 00:34
1/8 anonim válasza:
Nem betegség! Úgy fel.aszod az agyát, hogy tehetetlen dühében ordít.
2/8 anonim válasza:
Ja, az értetlen emberekkel szemben nekem is felforr az agyvizem. Ha egyszer szépen mondva nem fogja fel akkor már nehéz megőrizni a nyugalmat. De persze többet segítene ha leírnád a vita tárgyát és a reakciókat minél függetlenebbül.
3/8 anonim válasza:
Nem betegség, hanem indulatkitörésnek hívják. Ha felkúrják az agyát egy vita hevében olyankor még egy 200-as iq-jú akadémiai professzor is felemeli a hangját. Nem tudja kontrollálni az indulatait, a bal frontális cortex nála így van becsatornázva. Megszoksz, vagy megszöksz ha eltér ennyire a habitusotok.
4/8 anonim válasza:
Számít, hogy minek nevezed? Szerintem nem. Ha nem tetszik, lépj le, nem kellett még senkinek orvosi zárójelentés a szakításhoz.
5/8 anonim válasza:
Azért kiabál, mert így akarja rád erőltetni az igazát. Ez nem betegség, ő egy gyenge személyiség
6/8 anonim válasza:
Idegességeben az ember gyakran kiabál. Gyakorta megesik. Ha mérges rad, tökre érthető. Mindenkivel megesik.
7/8 anonim válasza:
Sem betegségnek, sem viselkedészavarnak nem mondanám.
Időnként mindenkinek van ilyen pillanata.
A betegségeknek, viselkedészavaroknak több tünete is van, azoknak együttesen kell fennállniuk.
8/8 anonim válasza:
Gyerekkorból származó viselkedésminta is lehet. Én pl. akkor is felemelem a hangom, mikor meg akarok győzni valakit. Anyumtól tanultam. A húgom is ezt csinálja és vicces módon a nővérem is, pedig ő nem örökölhette, mert apum első házasságából van.
A cigányos, olaszok, görögök meg pl. alapból hagosabban nyilvánítják ki az érzelmeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!