Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan terelhetném el a figyelmét a munkáról?

Figyelt kérdés
Páromnak mostanában nagyon stresszes a munkahelye, még legalább 5-6 hónapon keresztül az is lesz, és ezt sajnos haza is hozza. Az egy dolog, hogy nagyon fáradt, ezt teljes mértékben megértem, nem szervezek semmilyen közös programot hétvégére sem, mert szeretném, hogy pihenjen, aludjon. De amellett, hogy nem nagyon mozdulunk ki, borzasztóan feszült, ideges, nem is alszik túl jól a stressz miatt, és emiatt még fáradtabb. Ezen kívül semmi problémánk nincs, a szexuális életünk is rendben van, én próbálom minden lehetséges módon elfeledtetni vele a munkát, próbálom elterelni a figyelmét, masszírozom, stb., de pl. ha filmet javaslok, ami egy kicsit kirángatná ebből, ahhoz nincs kedve, ahogy a kimozduláshoz sincs. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, hogyan segítenétek a párotoknak túljutni ezen az időszakon?
2021. szept. 20. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés a barátod,mert nagyon szereted őt .nekem ez jött át.
2021. szept. 20. 18:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Alapvetően szeret itt dolgozni, így tényleg azon vagyunk, hogy ezt a pár hónapot átvészeljük valahogy. Amikor nincs így leterhelve, akkor sok közös programot csinálunk, kirándulás, mozi, kisebb belföldi utazások. Nem bohócként akarom körbeugrálni, csak segíteni neki átlendülni ezen. Köszönöm aki megértette a kérdést :)
2021. szept. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!