Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálok szexelni, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok szexelni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már több párkapcsolatom volt, mindegyik emberhez ragaszkodtam és mindegyik kapcsolat ebből adódan ment tönkre, hogy utálok szexelni, mert kihasználva érzem magam, látom, hogy neki milyen jó, ő mindig elmegy, én meg még sosem tudtam szex miatt, csak ha magamnak csinálom és azt érzem, hogy én csak egy "kellék" vagyok olyankor, amit kihasználnak. Ebből következik, hogy nagyon ritkán van szex, mert mindig annyira megterhelő ez az egész számomra, hogy csak halogatom és a mostani kapcsolatom is kezd ezért tönkre menni, pedig a szexet eltekintve minden stimmel.

Csak nők válaszát, tanácsát várom!

2021. szept. 20. 15:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

"Néha azt érzem, mintha megerőszakolt volna és mikor ezt elmondtam neki, csak kinevetett."

Fuss amilyen gyorsan csak tudsz! Mi az, hogy kinevetett??? Legalább bocsánatkérés, bűntudat érzése és problémamegoldás! Nem is tudom felfogni, hogy hogy lehet kinevetni, ha a párod még csak hasonlót is mond. Valami nagyon nagy érzéketlen gyökér lehet.

2021. szept. 20. 19:22
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Síkosítót szoktatok használni? Szedsz fogamzásgátlót? Előfordulhat, hogy mellékhatásként nehezebb nedvesedni.

A síkosítóból se mindegy milyet használtok. Engem az olajosak marnak, csak a vizes alapút bírom.

2021. szept. 20. 20:54
 43/46 anonim ***** válasza:
76%
Próbáltad aktus közben magadat izgatni?
2021. szept. 20. 21:18
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Az jutott még eszembe, hogy milyen pózokban csináljátok? Te is szoktad irányítani a szex menetét? Pl lovagló pózban te szabályozhatod a ritmust, a mélységet, stb, és tapasztalatom szerint ebben a pózban van a csikló is a legjobban izgatva közben. Ha mindig csak misszionáriusban csináljátok (mert írtad, hogy nem fekhetsz úgy, mint egy fadarab, ebből erre következtettem), akkor lehet nem éri elég inger a csiklódat ahhoz, hogy rendesen felizgulj közben. És ebben a pózban még csak simogatni se tudod magad közben. Érdemes lenne több dolgot kipróbálni, hátha valamelyik bejön.
2021. szept. 21. 08:55
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudok csak a páromtól elmenni sajnos, de vettünk egy vibrit,

és miközben bennem van,azzal izgatom a csiklómat,azóta

mindig van nekem is orgazmusom! Megváltás volt komolyan, esetleg próbáld ki

te is..

2021. szept. 21. 10:44
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanácsok mind, csak lehetőleg ne ezzel a férfival próbáld ki, aki véresre ujjaz, és szárazon 4 ujját erőlteti beléd... Ez nagyon nem normális, nekem érthetetlen, hogy miért vagy vele. Nem csodálom, hogy utalod a szexet, de hidd el, lehetne másmilyen is. Egy másik, figyelmes partnerrel...
2021. szept. 21. 11:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!