Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálok szexelni, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok szexelni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már több párkapcsolatom volt, mindegyik emberhez ragaszkodtam és mindegyik kapcsolat ebből adódan ment tönkre, hogy utálok szexelni, mert kihasználva érzem magam, látom, hogy neki milyen jó, ő mindig elmegy, én meg még sosem tudtam szex miatt, csak ha magamnak csinálom és azt érzem, hogy én csak egy "kellék" vagyok olyankor, amit kihasználnak. Ebből következik, hogy nagyon ritkán van szex, mert mindig annyira megterhelő ez az egész számomra, hogy csak halogatom és a mostani kapcsolatom is kezd ezért tönkre menni, pedig a szexet eltekintve minden stimmel.

Csak nők válaszát, tanácsát várom!

2021. szept. 20. 15:02
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
93%

Jesszusom, némelyik válaszoló mekkora barom!

Ti hogy maradtok életben ennyi ésszel?!

Frigid meg ilyenek?

Kíváncsi vagyok, hogy ti csinálnátok-e úgy, hogy az csak a másiknak jó, ti pedig használva vagytok…

Kérdező:

1.olyan nincs, hogy erőszakoskodik meg leszorít

2. erről nem mondtál semmit, hogy behatolás közben nem tudsz elmenni, vagy egyáltalán nem, illetve rásegít-e kézzel/szájjal

3. ha a 2-esre az a válasz, hogy nem is próbálkozik (és itt most nem 1percnyi maszatolásra gondolok), akkor kuka a srác

4. ha az összes barátod így viselkedett, akkor csak agyhalottakkal voltál együtt, sürgősen át kell gondolnod a párválasztási szokásaidat, és újra kell értelmezned a jó kapcsolat fogalmát.

5. egy jó kapcsolatban mindkét fèl azon van, hogy a partnernek is jó legyen a szex. Ha valami miatt ez mégis nehézkes, akkor az a minimum, hogyha nyíltan beszéltek róla, közös erőfeszítéssel kerestek rá megoldást. Ha ez sem stimmel, akkor szimplán sz@r a kapcsolat.

+1: megjegyzem, ha szexben ennyi az együttműködési hajlandósága és az empátiája a “szerelme” iránt, akkor kíváncsi vagyok, más területeken hogy érthetitek meg egymást.

Gyanítom, sehogy, csak te túlságosan semmibe nézed magad.

2021. szept. 20. 15:33
 22/46 anonim ***** válasza:
94%

Nem minden nő képes a hüvelyi orgazmusra. Egy figyelmes férfi kielégít kézzel, nyelvvel, vibrátorral.

Ha akaratod ellenére szexel veled, az szexuális erőszak, akkor is, ha a barátnője vagy (és akkor is, ha a felesége lennél).

Szerelmes voltál a pasijaidba? Fizikailag vonzónak találtad őket?

Lehet, hogy aszexuális vagy. De az is lehet, hogy még nem találtál olyan partnert, akivel szexuálisan is összeillenél, vagy már túl sok a negatív tapasztalat, és eleve negatívan állsz hozzá, még ha csak tudatalatt is.

Minden esetre a férfiak többségét kifejezetten izgatja a női orgazmus, ha szeret téged, akkor pláne mindent megtesz, hogy eljuttasson oda. Tehát, ha nem érdekli, hogy élvezed vagy sem, akkor dobd!

2021. szept. 20. 15:40
 23/46 anonim ***** válasza:
20%
Minden nő képes lenne huvelyi orgazmusra ha a ffiak tudnának b.szni..
2021. szept. 20. 15:43
 24/46 anonim ***** válasza:
4%
Volt már igazi FÉRFI az életedben? Érett, tapasztalt, nagy kan?
2021. szept. 20. 15:43
 25/46 anonim ***** válasza:
42%
#21, szerintem meg ez nem így működik. Nem hiszem el, hogy kérdező eddig folyton önző vagy béna faszikkal kavarodott össze. Valószínűleg vele lesz a gond, és igen, vagy elmegy szakemberhez segítséget kérni, vagy olyan férfit keres magának, aki szintén utálja a szexet. Mondom, még a legmegértőbb férfi sem fogja hosszú távon tolerálni azt, hogy nem tud örömet okozni a barátnőjének akkor sem, ha százszor megbeszélték mi a baj. Nekem az jön le, hogy kérdező egyáltalán nem akar szexelni, sehogyan sem, mert fejben eldöntötte hogy utálja és kész. De akkor meg ne legyen kapcsolatban.
2021. szept. 20. 15:44
 26/46 anonim ***** válasza:
88%
A nők kb 90%a nem tud elélvezni csak a behatolásos szextől. Ha olyan partnereid voltak, akiknek a szex annyit jelentett, hogy megdugtak, és leszarták, hogy téged nem elégítenek ki, akkor tényleg pszichológushoz kellene fordulni. Hátha ő rávezet, hogy mi az oka, hogy ennyire rosszul választasz párt.
2021. szept. 20. 15:44
 27/46 anonim ***** válasza:
93%

Pontosan!

Legfeljebb azért kellene pszichológus, hogy kiderüljön, miért ilyenekkel áll össze.

Kedves 25! Világosan kiderül, hogy fizikai akadálya nincs az orgazmusnak, olvasd végig újra a kérdést!

Tehát úgy gondolod, hogy még a nő a hibás, mikor elmondta, hogy mi a gond, és a pasiját azóta sem érdekli, sőt mi több, még erőszakoskodik is?

Szerinted ez így tök rendben van?

Mellesleg személyes tapasztalatból mondom, hogy elkeserítően sok szexben tehetségtelen, önző férfi van. Úgyhogy nem lenne meglepő, ha csak olyanok jöttek volna szembe a kérdezővel.

Inkább az a kérdès, hogy miért velük jön össze.

21 voltam

2021. szept. 20. 15:50
 28/46 anonim ***** válasza:
33%

A hölgy nem azt mondta el a partnerének, hogy mi nem jó neki a szexben vagy mit szeretne, hanem hogy neki így cakumpúder nem jó a szex. Mással se volt, vele se jó.

Most ezzel egy hapsi mit tudjon kezdeni...? Jó nyilván az erőszakoskodás nem megoldás, sőt, de a kapcsolat így nem fog működni, hogy ő szexelne, a nő meg képtelen lassan. Vele és más férfival sem.

2021. szept. 20. 16:02
 29/46 anonim ***** válasza:
34%
#27, ha csak a saját kezétől tud elélvezni, akkor igenis gond van.
2021. szept. 20. 16:08
 30/46 anonim ***** válasza:
13%

27 amelyik pasik jók az ágyban azokert epedeznek a nők, ergo kevésbé hűségesek is, és komolyra nehéz velük.

Igy hát maradnak a pancserek javarészt azoknak akik normális kapcsolatot akarnak.

Ritka az aki komoly hű is egyszerre meg ért is a női testhez.

Akik értenek azok nem véletlenül értenek...

2021. szept. 20. 16:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!