Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálok szexelni, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok szexelni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már több párkapcsolatom volt, mindegyik emberhez ragaszkodtam és mindegyik kapcsolat ebből adódan ment tönkre, hogy utálok szexelni, mert kihasználva érzem magam, látom, hogy neki milyen jó, ő mindig elmegy, én meg még sosem tudtam szex miatt, csak ha magamnak csinálom és azt érzem, hogy én csak egy "kellék" vagyok olyankor, amit kihasználnak. Ebből következik, hogy nagyon ritkán van szex, mert mindig annyira megterhelő ez az egész számomra, hogy csak halogatom és a mostani kapcsolatom is kezd ezért tönkre menni, pedig a szexet eltekintve minden stimmel.

Csak nők válaszát, tanácsát várom!

2021. szept. 20. 15:02
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
20%
Nyilván megpróbál rádmászni, mert kíván. Te nem szoktad ugyanezt érezni? Szexmentesen nem lehet élni, még a legmegértőbb férfi sem fog tudni ezzel mit kezdeni hosszútávon.
2021. szept. 20. 15:15
 12/46 anonim ***** válasza:
92%

"minden este megpróbál rámmászni, leszorít, fogdos "

"Nem hagyja abba"

Ez már kezd átmenni erőszakba. Aki ilyen durván bánik azzal akit elvileg szeret az ki tudja mire képes. Én otthagynám. Tudom... könnyű mondani. De biztos hogy nem tenném szét a lábam csak azért mert muszáj meg kötelező. Nem tűnik valami odaadó figyelmes partnernek, nem csodálom ha nem élvezed.

2021. szept. 20. 15:16
 13/46 anonim ***** válasza:
94%

De akkor meg hagyd ott! Ne legyél már hülye!

Nem minden pasi ilyen őstukok.

N29

2021. szept. 20. 15:16
 14/46 anonim ***** válasza:
51%

"Szex nélkül nincs párkapcsolat"

Rengeteg szexualitás van, ilyet nem lehet kijelenteni.

2021. szept. 20. 15:17
 15/46 anonim ***** válasza:
94%

"Nyilván megpróbál rádmászni, mert kíván"

A leszorítás és verekedés már más kategória...

2021. szept. 20. 15:17
 16/46 anonim ***** válasza:
15%
Jó, akkor viszont keressen olyat, aki frigid és férfi.
2021. szept. 20. 15:18
 17/46 anonim ***** válasza:
21%
Vagy menjen pszichiáterhez, ez így nem normális.
2021. szept. 20. 15:18
 18/46 anonim ***** válasza:
86%
Nem passzoltok. Szex nélkül nincs kapcsolat. De nem jogosítja fel a másik felet hogy lefogjon, durván erőszakosan érje el hogy szexeljetek. Szakítást javaslok itt más nem fog segíteni.
2021. szept. 20. 15:20
 19/46 anonim ***** válasza:
8%
Akkor nem lesz pasid. Hacsak nem engeded mással csinálni.
2021. szept. 20. 15:23
 20/46 anonim ***** válasza:
10%
De minek vagy egyáltalán férfiakkal, ha nem engeded magadra őket?
2021. szept. 20. 15:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!