Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják ezt a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem dagadt, de azért van pocakja és állandóan ezt mondja, hogy ő dagadt, amire nyilván azt mondom, hogy nem nekem így is tetszik, erre ő azt mondja, hogy de ő neki nem tetszik, mondom neki, hogy akkor járjon le kondiba, mivel ez a válasz se nyerő, erre jön az, hogy én nem látom mennyit fogyott már? Mindek járjon edzeni? Igazából az a baj, hogy erre nincs jó válasz. Minek mondja, akkor ha nem tesz ellene?

Ha le akar fogyni menjen terembe, ha nem akkor meg ne hozza már mindig fel.

Vagy én látom rosszul?

2021. szept. 19. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Fogalmam sincs, én sosem csináltam ezt, hanem inkább elemeltem a pitsám ténylegesen edzeni.
2021. szept. 19. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Nyérvog a semmiért, mond meg neki hogy tegyen fel egy pozitív lemezt...
2021. szept. 19. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Shit teszt. Ezekbe sose szabad belemenni. Ha legközelebb kérdezi, hogy dagadt-e, mondd hogy akkora mint egy bálna, adj neki egy puszit és zárd is le a témát.
2021. szept. 19. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Na ezert nem baratkozok nokkel.

Reszvetem.

N

2021. szept. 19. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
Igazából veled elégedetlen. Járj kondizni!
2021. szept. 19. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és nekem is vannak ilyen típusú nőismerőseim.

Hát nem is vagyok velük jóban, ennek az embertípusnak más területeken is gondjai vannak.

2021. szept. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!