Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs empátiája?

Figyelt kérdés

A barátom sokszor nagyon szép dolgokat mond nekem, máskor meg nem. Ha csúnyán beszél velem, az szerinte azért van, mert felbosszantom. olyankor ilyeneket is mond, hogy ne dumáljak, én csak hallgassak, b....szd meg stb. Egyszer én vagyok az élete értelme, meg így, úgy nagyon szeret.

Máskor meg elmondanám neki hogy összevesztem az egyik családtagommal, és erre azt mondja, ne nyávogjak emiatt, mindenkivel megesik. Szerinte fogalmam sincs az életről. Ha esetleg felmerülne valami fejlődésre esélyem, akkor azt mondja nem kell azt.

Volt olyan, hogy rossz volt az idő, és kellett mennem bevásárolni, erre azt mondta nem nagy dolog az, más is megy, és bevásárol a rossz időben is.

2021. szept. 18. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én neveltetési problémát látok. Persze, nem minden ember egyforma.

Én még soha életemben nem mondtam trágár szavakat páromnak. Sem fiatal, sem már idősebb koromban. Ha haragudtam is valamelyik barátnőmre, mert volt ilyen, akkor próbáltam inkább uralni érzéseimet. Harag mindig rosz tanácsadó, ne hallgassunk rá!!!!

Bevásárlást nem tudom hova tenni, mert inkább én megyek, ha szükséges. Ha pedig van párom, akkor közösen. Soha nem küldtem még el senkit, főleg esőben, bevásárolni.

A fejlődési igényed én inkább dícsérném és támogatnám! Ez egy nagyon jó dolog, ha valaki elszeretne érni valamit, vannak tervei. Ezt nagyon becsülöm!

Szóval, a párodnak problémái vannak, empátiája hiányos vagy nincs is.

2021. szept. 18. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Érzéketlen. Raadásul fölényeskedő bunkó.

Ha már idegenektől kérsz tanácsot, akkor már féllábbal kint vagy. Jobb nem lesz, megváltoztatni nem tudod. Nem érdeklik a lelki problémáid.

Kell ez neked?

2021. szept. 18. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Vót màn"

Vagy egy másik kérdezővel ugyanaz a palitok😁

Legutóbbi kèrdès óta volt pozitív vàltozàs?

2021. szept. 18. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy sokszor szépeket mond nem igazán árul el semmit egy ember karakteréről. Ahhoz nem kell nagy kunszt, hogy jókedvedben becézgesd a párodat.

Az a mérvadó, hogy hogy viselkedik valaki, amikor ideges. Ha akkor is van benne tartás, akkor az jó, annak kéne lennie az alapnak egy kapcsolatban. Ha nincs az illetőben tartás, és mindent a fejedhez vág, akkor az csak egy tajparaszt.

Így nem beszél senki sem azzal, akit tisztel. Tégy ezzel az információval azt, amit szeretnél.

2021. szept. 18. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is találkoztam már ilyennel, nem érdemes lelki bántalmazóval együtt lenned. Hidd el, jobb lenne ha kidobnád.
2021. szept. 18. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs empátiája - az irányodba. Az hogy ez miért alakult ki nála, vagy csak "szimplán" te vagy neki a fontossági sorrendekben hátul lényegtelen. Azt döntsd el, hogy akarsz-e életed végéig egy ilyen kapcsolatba beleragadni és utána döntsd el hogyan tovább.
2021. szept. 18. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
"ne dumáljak, én csak hallgassak, b....szd meg" Szinte biztos vagyok a kérdés másolattészta mivoltában, de ezen mindig jókat röhögök. :D
2021. szept. 19. 07:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan nem vagy rászorulva arra, hogy egy bunkóval legyél. Szóval, nincs kérdés.
2021. szept. 19. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tisztel, nem szeret. Gyűjti a plusz pontokat hogy önmagát jobbnak érezze. De mivel belül egy önbizalomhiányos kis senki téged akar elnyomni hogy ő legyen a jobb. Idővel nem csak kettesben lesz bunkó, hanem megaláz mások előtt is. Addig mondogatja majd hogy semmirekellő vagy amíg magad is elhiszed és egyszercsak azt veszed észre hogy már lábujjhegyen jársz a lakásban, hogy nehogy felbosszantsd.
2021. szept. 19. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Még hányszor akarod kiírni?
2021. szept. 19. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!