Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normális vagy abnormális?
A barátom tegnap óta csak a telefonján lóg.
A tegnap vett egy telefont, állandóan rajta lóg.
Engem nem vesz észre, ha beszélek nem is figyel, ülök mellette meg vesz figyelembe.
Tik tok, ezeket non stop, sőt még csinál is videókat.
Én 22 vagyok, de nem logók ennyit a telón, ő 28 mingyárt és olyan mint egy kölyök.
Mi a teendő ilyenkor?
Annyira idegesítő, de még engem is és másokat is videóz, ezzel mindenki idegeit megeszi.
Nem tudom, hogy ő most egy nagy TikTokernek képzeli magát vagy nem tudom
Vett egy új dolgot, hagy élvezze már 😅 Nem kell elrontani az örömét. Pár nap és alább hagy az újdonság hatása.
28F
Én is ilyen vagyok első két nap az új telóval 🙈 mondjuk nem tiktokozok de folyton fényképezek és videózok hogy próbálgassam a minősègèt. Aztán elmúlik és normális leszek :))
Ha ez nem általános viselkedés nála akkor nincs miért aggódj.
Szerintem meg nem normális, hogy egy új telefon miatt nem veszi figyelembe a másikat. Én is tudok minden új vacaknak örülni, de tisztelem a körülöttem lévőket annyira, hogy ha hozzám beszélnek, akkor nem nézem levegőnek őket... Illetve az engedélyük nélkül nem videózom őket, mert az meg a parasztság netovábbja.
Persze, örüljön neki, szeresse, lógjon rajta egész nap, de azért a szeretteid ne nézze már semmibe egy vacak tárgy miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!