Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szeret? Erdemes h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret? Erdemes h vele jarjak? Vagy haggyam?

Figyelt kérdés

en egy 18/L vook es van egy 23/F baratom mar 3 eve.

egy ideje nagyon megvaltozott a viselkedes velem mar nem beszel olyan szepen velem es sokat feltekenykedek mert egyszer a kapcsolatom elejen megcsalt es azt mondja mar megunta a feltekeny viselkedesm es hogyha en szepen viselkednek o is szepen viselkedne de en mindent megteszek erte.mikor veszekedunk ordibal,mindennek lehord s masnap bocsanatot ker es azt mondja ideges volt s ha mondom h jobb ha vege megy inni.mostanaban majdnem minden nap veszekedunk minden aprosagon es mindig sokat sirok de ezzel magamat teszem tonkre.nem tom ha ez megeri nem tom mit tegyek jobb lenne nelkule?es azt sem h ezek utan mit erezhet irantam?ha kerdem azt mondja h nm akar bex az erzeseirol es ha mondom nm szeret azt mondja ne legyek ebbe olyan biztos.szerintetek?

2010. aug. 31. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem neked a jós kártyáimat és azt mutatták, hogy 50 évig fogtok együtt élni, és nagyon termékeny leszel és lesz 10 gyermeketek, és segélyböl fogtok élni míg a halál el nem választ.
2010. aug. 31. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

en egy 18/L vook(1.) es van egy 23/F baratom mar 3 eve.

egy ideje nagyon megvaltozott a viselkedes(2.) velem mar nem beszel olyan szepen velem(3.) es sokat feltekenykedek mert egyszer a kapcsolatom elejen megcsalt es azt mondja mar megunta a feltekeny viselkedesm(4.) es hogyha en szepen viselkednek o is szepen viselkedne de en mindent megteszek erte.mikor veszekedunk ordibal,mindennek lehord s masnap bocsanatot ker es azt mondja ideges volt s ha mondom h(5.) jobb ha vege megy inni.mostanaban majdnem minden nap veszekedunk minden aprosagon es mindig sokat sirok de ezzel magamat teszem tonkre.nem tom(6.) ha ez megeri nem tom(7.) mit tegyek jobb lenne nelkule?es azt sem h ezek utan mit erezhet irantam?ha kerdem azt mondja h nm(8.) akar bex(9.) az erzeseirol es ha mondom nm(10.) szeret azt mondja ne legyek ebbe(11.) olyan biztos.szerintetek?

11 hiba, ékezetet, vesszőket, pontokat, szóközöket nem számolva. Menj és tanulj meg írni.

2010. aug. 31. 15:39
 3/5 A kérdező kommentje:
normalis valaszokat varok nekem ez sokat jelent:D
2010. aug. 31. 16:17
 4/5 anonim válasza:
Lehet h,vagy van vkije,vagy lehet csak megunt,de megszokás és a ragaszkodás megvan nála,te pedig szereted,és azért viseled el neki ezeket a dolgokat,de sztem te is tisztában vagy vele h a sok veszekedés megöli a kapcsolatot,és lehet h kiábrándult belőled,most lényegtelen h h ki volt a hibás a vita kezdetekor,vagy akármi de ha nem hajlandó leülni ezt veled megbeszélni normális felnőttek létére akkor felesleges sztem erőltetni az egész dolgot,ráadásul az már régen nem jó,hogy nem beszél az érzéseiről most ha szeret vki vkit és akármennyire ideges tudja már akkor is kimondani h "SZERETLEK"....sztem ne küzd érte és ne tűrd el neki ezeket a dolgokat,ne hagyj magad megalázni h trágárul beszél veled akármi fiatal vagy még 18 előtted az élet nem kell egy mellett leragadni,lesz neked majd különb aki megbecsül,és majd felnéz rád,hiába 3év nehéz lesz túllépni rajta de ilyen az élet,jön az egyik megy a másik,de a te dolgod a szüneteltesének sincs semmi értelme vagy csak ijessz rá,hogy nem keresed,akkor ne talizz vele és várd meg míg keres,és ha keres akkor tutui h hiányzol neki és h szeret,énis 18 vok és nekem is nemrég ért véget egy 2 év 2 hónapos kapcsim énis féltem szakitani,náluk is sok volt a vita velem szembe is megváltozott a barátom,de jobb igy h külön vunk,azóta felszabadult lettem és azt hittem elveszett vok hol ott nemis azóta már sok pasi jelentkezőm volt menj el bulizgatni légy bnőiddel és ne gondolj mindig rá!!mert csak meg fogsz őrülni és ne sírj miatta akármennyire fáj én már megtanultam nem szabad sirni egy pasiért sem nem érnek annyit van még a világon annyi pasi mint csillag az égen!!Puszillak és ne haragudj h leírtam a véleményemet is és remélem tudtam vmenyit segíteni!!Sok sikert!És fel a fejjel tudom milyen érzés lehet most neked!!
2010. szept. 3. 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:
koszikee szepen:*
2010. szept. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!