Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit foglal magában a kapcsolatban a privát szféra tisztelete és az ahhoz való jog?
Alap, hogy se a telefonba, se a levelezésébe nem nézek bele.
Elszámoltatni nem kell, mindig megbeszeljük, ki merre jár, mit csinál, szólunk egymásnak, ha változás van. 1 éves a gyerek, nem most van ideje a csavargásnak. De előtte is így volt nagyjából.
10-es, igen, el mondhatod, ha el akarod. De én NEM akarom. Mi olyan bonyolult ezen? Látod, a hozzád hasonlók gondoloodásmódját nem bírnám elviselni. Sokmindent lehet sokféleképpen csinalni, de mivel én így akarom megőrizni a privát szférám, így is fogom tenni. Az meg, hogy a páromnak van e hasonló, szintén az ő dolga. HA akarja, elmondja, HA nem, akkor meg nem. Ez a lényege.
És nem, nem fog számítani, ha nem ragja a számba és én sem rágom a szájába. Két külön ember vagyunk, nem egy massza. Értem?
9-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!