Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt veletek már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek már olyan, hogy a párkapcsolat legelején sok volt a másik ezáltal bezárkóztatok?

Figyelt kérdés

2021. szept. 17. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Nekem sokszor mondták fiatalon hogy túl sok vagyok, túl intenzívek az együttlétek, túl sok információ éri őket, vegyek vissza mert hamar kifut. Nagyon nehezen ment ez nekem, aztán amikor megpróbűltam tudatosan visszafogni magam, akkor meg átestem a ló túloldalára és elfogyott az érdeklődésem az adott hölgyek iránt.

Ahogy teltek az évek és túl voltam néhány párkapcsolaton, kezdtem megérteni miért is mondják ezt a nők, hogy kell némi idő nekik az elején, hogy kialakuljon a vonzódás és ha valaki ezt erőlteti, akkor inkább visszakoznak. A jó taktika a "beetetés", első pár randi után kell egy kis szünet, ha hiányzol a másik félnek, akkor azt érezni fogja és visszajelzést ad erről, ha nem, akkor meg békességben tovább kell lépni.

2021. szept. 17. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Az első kapcsolatom. Nehezen is jöttünk össze, már az első randi előtt 'szeretett'... aztán azon a bizonyos első randin csak magáról bírt beszélni, de basszus rendesen ömlött belőle a szó. Nem is érdekeltem! Elképzelt valamilyennek és azért volt rettenetesen oda... Egyszerűen fojtogató volt az imádat ami áradt belőle felém, de úgy hogy nem is ismert még. (És ez az első randi után sem változott.) De szerintem ő már akkor a közös sírkövet tervezte amikor megpillantott. Nekem ez iszonyú kiábrándító és nem is hihető. Ráadásul én a "lassú víz partot mos" típus vagyok, nekem akár évek is kellenek mire azt tudom mondani hogy oké, megszerettelek. Mert ismerlek és tetszik az a személy aki vagy. De ez... hogy 2 szót nem váltunk és szeretlek! Taszít!
2021. szept. 18. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!