Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged a párom vezetni? Titeket sem engedett ekkor?

Figyelt kérdés

7,5 hónapos terhes vagyok, sok helyre autóval kell menjek, rossz érzés, hogy ennyire korlátozva vagyok. Nem érti meg, hogy ezzel semmit nem ártok a gyereknek, ráadásul amúgyis használok övterelőt.

U.i.: saját autóm van, nem az övét kérném el.

2021. szept. 17. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Nos, ezek szerint neked ez így megfelel. Akkor miért született a kérdés? Nyilván túlfélt, nem normális szinten. Nem, engem pl. nem korlátozott a férjem, feltételezte, hogy felnőtt vagyok, és el tudom dönteni, hogy mire vagyok képes. A tied ezek szerint ezt nem feltételezi rólad, evvan.
2021. szept. 17. 12:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem felel meg, különben nem írtam volna ki a kérdésem. Nincs kedvem erről viszont 200. alkalommal is veszekedni vele.
2021. szept. 17. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
De könyörgöm, felnőtt nő vagy, ő meg nem az apád. Ha nem felel meg, akkor közlöd vele normálisan, hogy "Béla, értékelem, hogy aggódsz értem, de nem beteg vagyok, csak terhes, és nagyon frusztrál, hogy nem tudok sehova menni nélküled, ezért a továbbiakban igenis vezetni fogom a saját autómat, ne furikázz engem, mint egy gyereket". Duzzog egy kicsit, aztán kénytelen lesz beletörődni, ennyi. Mégis mit tudna tenni? A következő mi lesz? Nem mehetsz majd a gyerekkel kocsival sehová? Olykor be kell vállalni a konfliktust, mert másképp nem megy, ez is a felnőtt lét velejárója.
2021. szept. 17. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem akarok ebből még nagyon veszekedést azzal, hogy látja megyek valahova autóval. - és kit érdekelne, hogy hisztizik, de komolyan?

Azért azt ugye felfogtad, hogyha meglesz a gyerek MÉG milyen plusz korlátokat fog bevezetni? Hajjaj. Most nyisd ki a szádat, mert késő lesz.

2021. szept. 17. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azt látta, hogy mások nagy pocakkal nem vezetnek, ezért azt hiszi, hogy árt. Esetleg félt, mert figyelmetlenebb, szétszórtabb vagy mostanában, de nem akarja mondani, nehogy megsértődj.

Azért írom, mert utóbbi rám elég jellemző volt a harmadik trimeszterben. De akkor már nem is tudtam vezetni, mert elég alacsony vagyok, és nem lehetett úgy beállítani az ülést, hogy be is férjen a pocak, el is érjem a pedált, és ki is lássak.

Ne aggódj, kicsit túlfélt, te kicsit érzékeny vagy, tényleg csak pár hét és vége. :)

Ilyen hülyeség miatt ne vesszetek össze. Hagyd rá, neked ez nem plusz teher, ő meg most éli bele magát az apaszerepbe.

2021. szept. 17. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez marhaság én hagytam hadd vezessen. A kormány tekerés nem nehéz dolog, balesetkor meg mindegy hol ül a terhes nő. Nomeg felnőtt ember a másik nem hülye, így hagyom hadd döntsön és cselekedjen
2021. szept. 17. 18:41
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
Zavar de nem akarsz veszekedni. Hát akkor rossz hírem van, az lesz amit ő akar. Vagy kiálssz magadért vagy majd azon veszed észre magad hogy gyerekkel nem voltál utcán 2 éve.
2021. szept. 17. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!