Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
a partneremmel 6hónapja vagyunk virtuális távkapcsolatban általában minden nap beszélek vele de semmi kedvem hozzá inkább tekintem egy barátnak .megszokott volt nálunk a becenév pl szerelmem drágám ő most is becéz engem én igyekszem amikor csak tudom nem becézni őt. ő folyton video chatelelni akar velem én viszont igyekszem minél ritkábban . a kapcsolatunk elején még kicsit szeretem őt majd utána már inkább csak se nem utáltam se nem kedveltem mostanra már inkább utálom őt .néha hazudik is nekem amiért én még jobban utálom őt és természetesen ha tudom bántom őt .most már annak örülök ha neki valami rossz vagy ha bármivel is bánthatom őt . nem vagyok az az agresszív alak senkit sem bántanék ok nélkül . én vagyok a lány ő a férfi sok kor különbség van köztünk én vagyok a fiatalabb2021. szept. 16. 14:43
A kérdező szavazást indított:
folytasd a kapcsolatot hátha jobb lesz
szakíts vele
bántsd őt tovább
18 szavazat
1/7 anonim válasza:
Á, az ősi "addig g3ciskedek vele, amíg Ő szakít velem, így elkerülhető a felelősségvállalás a saját életemért" taktika. :)
Nem lenne egyszerűbb a vergődés helyett 1-2 nap alatt lezárni? Őszintén elmondod neki, hogy már nem szereted, megköszönöd az eddigieket és további minden jót kívánsz neki.
2/7 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy vannak olyan párok, akik ÉVEKIG el tudják viselni a bántó társaikat, szóval lehetsz te akármekkora görény, ha nem szakítasz vele Te, akkor lehet, hogy éveket fogsz elrabolni mindkettőtöktől.
Szóval ismételten a felelősségvállalást javaslom a döntéseidért.
3/7 anonim válasza:
Ne folytasd vele, nincs értelme. Aztán meg tegyél rendet a fejedben, mert nagyon aljas személyiség vagy!
4/7 anonim válasza:
Ti nem vagytok kapcsolatban. Ez akkor lenne kapcsolat, ha legalább heti egyszer megdugna. Így ez semmi és úgy tűnik nem is lesz soha belőle kapcsolat.
5/7 A kérdező kommentje:
egyébként az 1es nek igaza lehet
2021. szept. 16. 15:49
6/7 anonim válasza:
Egyebkent azt megkerdezhetem, hogy hany evesek vagytok es hogyhogy csak online a parkapcsolatotok?
7/7 A kérdező kommentje:
messze él tőlem és nem akarna együtt élni
én 25 ő 38
2021. szept. 16. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!