Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd felrobbanok. Most mit csináljak?
Egyszer voltam szerető.(4honap) Na ez az amit senkinek nem kívánok. Egy rohadék volt a pasi. Én is, tudom. De amit tettem talán a triplajat kaptam vissza. Összeszedtem egy nemibetegséget. Új életet akart velem kezdeni, már volt is hely hol. Költöztünk volna, kiderült az a mindig depis, sosem szexelő asszonya terhes tőle a 3.al. És a pasi így akarta folytatni titokban ... Megmondtam ennek itt vége. Utána elkapott az utcán, el akart csapni autóval,leskelodott, hónapokig zaklatott. Féktelen haragot érzek. Meg nagyon friss az élmény.
Tarskereson találtam rá egy kollégára. Egyedülállónak tüntette fel magát. Kiderült kibekult a fia anyjával. Párszor találkoztunk. Minden jó volt, de ugye előtte bekultek ki.... Eleinte szépen beszélt velem, aztán elkezdte pedzegetni, hogy mikor kefelte utoljára a fia anyját. De hogy ronda a fia anyja, meg stb stb. Meg ő is ugyanúgy elkezdett panaszkodni, mint a nős pasi. Ezzel feltepte nálam az összes sebem.
Nagyon nagyon elegem van. Szépnek tartanak és mindenhol 2.lehetek.en ezt már nem bírom idegileg. Teljesen kikeszultem. Az elsőnél ludas voltam, belementem a játékba, azt mondom megérdemlem, akkor meg is fogadtam nos pasival soha többet. Most itt a másodiknál beetettek, majd utána derült ki hogy kefeli, meg fel lelepni. Nagyon ki vagyok idegileg.
#10: És szerinted az mennyire jön be a nőknek, hogy házas vagy, együtt élsz a nejeddel, senki nem mehet hozzád.
Még ha kivételesen igaz is, amit mondasz, 95%-ban ordas nagy kamu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!