Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam most már megakar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam most már megakart-e ütni vagy nem?

Figyelt kérdés

Az esetem egy kicsit furcsa, de nem tudom eldönteni, hogy megakart-e ütni vagy pedig nem. Az történt hogy az akaratom ellenére elkezdett csikizni, pedig mondtam hogy ne. Aztán pedig az öklével mintha az arcom felé suhintott volna, de nem emlékszem tisztán. Azt mondta hogy csak képzelődöm, ez meg sem történt.

Ha ez számít valamit veszekedés alatt már beszélt velem csúnyán, de azt sem személyesen, csak telefonon mondta. Mondta, hogy én épp olyan ribi vagyok, mint a többi nő például.

2021. szept. 15. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó mondat nekem bőven elég lenne, ne haragudj. Nem szükséges sem lefogva csikiznie, sem ököllel ütnie - vagy sem. Engem többet nem látna.
2021. szept. 15. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Kérdes hogy a suhintas utan elnézett(akár csak egy pillanatra is), vagy mereven figyelte e a reakciodat.

A szándékosságot az kulonbozteti meg a hirtelenségtol hogy a tetteink következmenye erdekel es azt szandekosan tudomásul vesszuk. Ez btk ban is benne van.

Egyik exem volt hogy dühében meglökött, neki estem a szekrenynek de gyorsan elszelelt égő vörös fejjel es amugy ő soha nem volt avressziv soha egyetlen egyszer sem.

En abban a pillanatban tudtam hogy ő ezt nem igy szánta volna nem igy akarta volna.

Viszont masik exem amikor megutott ő vegignézte azt ami velem tortenik es ahogy fáj. Egyszer sem nezett masfele. Mivel tores volt es amugy a biroság is ezt kerdezte tole utolso kerdesként hogy utes utan mit látott nézett, es elmondta, onnanstol azonnal kimondták neki hogy 2 év börtön. Saját maga "írta alá" hogy szándékos volt. Addig meg kamuzott össze vissza az egesz sztorirol.

2021. szept. 15. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mondta, hogy én épp olyan ribi vagyok, mint a többi nő például."

Ez már éppen elég.

2021. szept. 15. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Most milyen választ vársz?

Ezért kellene FÉRFI partnerekkel ismerkednek, nem idióta kisfiúkkal.

2021. szept. 15. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Így, hogy nem emlékszel erre, ő tagadja, semmi esély arra, hogy rábizonyítsd azt, hogy tényleg meg akart ütni.
2021. szept. 15. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Miért akart volna megütni? Csikizett, gondolom jó volt a hangulat, innen nem következik testi erőszak.
2021. szept. 15. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Naponta 2x kiírsz valami hasonló baromságot, most már válthatnál valami másra mert ez a trollkodás már marha unalmas 🥱🥱
2021. szept. 15. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha rendes férfi udvarolna, nem egy kos p.cs, akkor ez a kérdés meg sem született volna .
2021. szept. 15. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel már a hisztid... Naponta 2x megkérdezel hasonlót. Maradj vele, csak kérlek, ne rinyálj.
2021. szept. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!