Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom bizonyítani neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom bizonyítani neki hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Vasárnap óta mindenen felkapja a vizet a párom, nemrég óta vagyunk együtt és most hétvégén megjött neki nagyon durván és azóta minden félreérthető mondatomba beleköt megsértődik és veszekszünk :(

Nagyon félek attól, hogy ebből most szakítás lesz, pedig nagyon szeretem még mint soha senkit :( És tudom, hogy ő is szeret, tegnap délelőtt még írta hogy szeret délután meg félreértett valamit és alig beszélt hozzám. Menni akartam elé a munkahelyére, mondta 6 szor hogy ne menjek, este meg azt vetette a szememre, hogy miért nem mentem :( aztán megint elindultam otthonról este , de mondta forduljak vissza most már.

A problémája hogy nem fejezem ki szerinte eléggé hogy szeretem, hogy tudom jobban bizonyítani neki? Pl ezen a héten lett volna lehetőségünk többször találkozni de azért amig külön élónk nem egyszerű minden napot együtt tölteni, mondtam neki egy félreérthető mondatot hogy találkozzunk szerda vagy csütörtök most vagy akár mindkettő, de ezen megsértődött, ha reálisan nézem és csak annyit írtam volna találkozzunk két nap is , akkor nem lenne semmi, de hülyén írtam le neki.

Mit tegyek most? Hogy bizonyítsak? Ma megyek elé, viszek virágot de ez semmi, igazából minden nap mennék elé virággal most ezen gondolkozok.

31 F

2021. szept. 15. 09:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hisztérika. Elhiszem, hogy szerelmes vagy, de ezek a kirohanások egy idő után késként fognak benned forogni. Ugysem rakod ki a szűrét, mert rózsaszín köd van, de majdcsak rájössz, hogy nem jó dolog boxzsáknak lenni. Megalázó.
2021. szept. 15. 09:57
 12/26 A kérdező kommentje:
Azt negatívumként szokta felhozni nekem, hogy nem kérdezek tőle annyit. Ezekkel mindig úgy vagyok, nem interjúra jöttem hanem randira, de őt ez negatívan érinti. És most is mondta ha kérdezgettem volna, tudnám neki mi a fontos, de legutóbb is amikor elmondtam (2 napja) a dolgaimat akkor jött hogy ezt olyan jó hallani, tehát kurvára tudom hogy mit akar amúgy. És most komolyan ha mondja egész nap hogy mennyi dolga volt és fáradt akkor én vagyok a rossz, hogy mondom hogy pihenjen? Tegnap is ez volt amúgy, még túlórázott is. Ráadásul mondta hogy a héten annyira járkálni se akar, és ezek tükrében veszekedtünk.
2021. szept. 15. 09:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"ha komolyan gondolnám hogy szeretem akkor tegnap hiába mondta hogy nem akar látni hatszor , mehettem volna és még örült is volna."

Sőt, ha gondolatolvasnál, na az lenne a legjobb!

"Azt negatívumként szokta felhozni nekem, hogy nem kérdezek tőle annyit. " Még jó, hogy nem kizárólag magával van elfoglalva és nem róla kell szóljon minden. Ja de.

Te tudod, én nőként mindig elcsodálkozom, ilyen nőciknek egyáltalán hogy lehet hapsjuk egyetlen napra is, ki a jóisten viseli el ezeket a saját anyukájukon kívül.

2021. szept. 15. 10:02
 14/26 A kérdező kommentje:
Még egy valamire tudok gondolni , ami nem tetszett neki esetleg , hogy legutóbb lett volna már szex... hát csak volna, mert amikor nyúltam a gumiért mint akit elvágtak úgy ment el az ihlet.... elég sokáig egyedül voltam és akkor se gumival csináltuk exemmel ugye, másrészt nyilván stresszes az első alaklom mindig, na meg még ő is szokott engem stresszelni... szóval ebből is veszekedés volt(megjegyezném előző alkalommal nem volt szex, mert nem volt nálam óvszer, ellenben minden más igen, és akkor működött minden úgy ahogy kell legalább egy órán keresztül) (ez volt szombaton, vasárnap reggel megjött neki durván a menstruációja hamarabb mint szokott)
2021. szept. 15. 10:14
 15/26 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondja, nem ahhoz van szokva ami velem van, hogy őt mindenki le akarta volna fektetni mindig nekem meg bestresszelve nem ment legutóbb, vagy hogy ahhoz van szokva hogy kimutatják hogy szeretik... de ennél mit tudok jobban vagy máshogy csinálni ?

1. találkozunk amikor tudunk (először fordult elő hogy előbb eszembejuthatott volna hogy a héten többször is menne a találkozás a többi alkalommal kb ő nem volt elérhető)

2. mentem volna elé , de leállított aztán kérdőre vont de miért, este is elindultam, senkiért nem csináltam még ilyet de az is hiába volt

3. amikor együtt vagyunk tényleg jól érezzük magunkat

4. néha azzal jön, hogy "elvileg szeretem" nem elvileg szeretem , vagy nem rugóznék ezen egyáltalán , neki tovább tartott ezt kimondani, de mondta hogy szeret.

5. reggel az első este az utolsó dolog az hogy ráírjak, köszönjek neki jó reggelt

6. amikor nála alszok vagy nálam alszik én ébresztgetem amit állítólag szeret, nem szereti bárkitől, de tőlem szereti ahogy csinálom, simogatom, átölelem

7. amikor nála vagyunk énekelünk , táncolunk nincs külvilág se....

8. az utcán nem szeret csókolózni, még kicsit se engem nem érdekelnek az emberek, de őt igen.... de legutóbb a tömött buszon kezdtünk neki...

2021. szept. 15. 10:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak 8 pont? Kérdezd meg a többi 100-at, mit kell még a héten megugranod.
2021. szept. 15. 10:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, olvastam a privátod,de itt reagálnék. Másfél hónap "kapcsolat" után egy ilyen nőbe ne legyél már halál szerelmes. Teljesen látszik, hogy őt az sem érdekelné, ha nem lennél neki tovább. Még a legnagyobb hisztigép is "viselkedik" az első hónapokban, ő meg már most sem fogja vissza magát. :D engedd el, az lesz a legjobb. Értem én, hogy kell egy nő mindenáron, de azért ne ilyen áron már.

,, sosem szerettem ennyire senkit"

Másfél hónap alatt mégis mi olyan kötelék tudott kialakulni, hogy ennyire nagyon szeresd? Ez nagyon gyerekes és nevetséges is.

Ez csak fellángolás. Nem szeretet. Nem is ismered még. Hagyd a francba

2021. szept. 15. 10:32
 18/26 A kérdező kommentje:

9. én simán megölelem bármikor az utcán is , sőt igénylem ezt, fogom a kezét, el se engedném...

10. próbálok a kedvében járni, oda megyünk ahova szeretne (nem is tudunk bárhova mert gluténérzékeny)

11. egy szem lány amúgy és nagyon el van otthon kényeztetve, de sose mondtam neki hogy ez rossz lenne a szememben (magam alatt vágnám a fát ezzel amúgy is)

12. jól keresek szóval ez nem probléma, de ő még nem nagyon ajánlotta fel, hogy felezzük már a randin a költségeket, ismét csak nem negatívumként mondom, de másnál ezzel elvágná magát kb

13. nálam kizáró dolog volt a cigi, de vele mégis rágyújtottam, sőt az éjszaka közepén kerestünk egy dohányboltot legutóbb

14. és ez a legfontosabb talán, amúgy hasonlóan gondolkozunk általánosságban a dolgokról

Az összes hibám pedig hogy néha félreérthető vagyok kisebb dolgokban (és szerinte nem mutatom ki hogy mennyire vágyom rá, mennyire szeretem)

2021. szept. 15. 10:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg mennyi hibád... szokj rá a dohányzásra a kedvéért, fizetsess a randikon és szabadkozz csak folyamatosan. Ha neked ez jó, úgyse fog tudni senki lebeszélni róla.
2021. szept. 15. 10:35
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

magam alatt vágnám a fát ezzel amúgy is

A jelek szerint kb mindennel, még azzal is, hogy lélegzel.

2021. szept. 15. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!