Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A párom mostanában nagyob maga alatt van. Azt mondta sok minden élő jött neki. A szüleivel sincs jó kapcsolata sosem törödtek vele, az anyja valahogy mindig keresztbe tesz neki, 20 évesek vagyunk össze akarunk költözni, de nekem még nincs teljes munkaidős munkám. Viszont nagyon keresgélek megyek interjúra, 2 helyet lemondtam és itt be telt nála a pohár. Mert azz mondja hogy csak húzom, mintha nem is akarnék vele élni, ő töri magát én viszont nem lépek mire várok még. Egyhelybe totyorgunk és bele fáradt ezért időt kér hogy lenyugodhasson nem tudja mit akar tőlem bizonytalan bennem. Mert már elege van hogy alig lat, van hogy napokig nem találkozunk a munka helyünk végett. Es egyáltalán az se biztos hogy munkat találok nem hogy ossze költözünk az egész kilátástalan neki. Es pont ilyenkoe áll elő ezzel mikor folyamatosan ezen vagyok hogy váltak.
2021. szept. 14. 06:28
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi információból nehéz lenne megmondani.

Arra viszont én is "allergiás" vagyok, amikor valaki nem dolgozik,úgy adja elő magát ,mint aki keresgél,de inkább csak kifogásokat gyárt.

Nem azt mondom,hogy te ilyen vagy,de a tartósan munkanélküli

embereknél azt látom,hogy a többség csak a sült galambot várja.

2021. szept. 14. 07:01
 2/3 anonim ***** válasza:
22%

Mert beléd akar kötni. 20 évesen erre bőven ráértek. Gondolom ő a nő, és én is az vagyok, szerintem sürget... A következő az lesz, hogy miért nem tudod az igényei szerint az albérletet bútorozni, aztán előkerül a gyerek kérdés.

Nincs teljes munkaidős munkád, nyilván megtakarításod sem. Még az albérletre is kaució kell. Nagyon messze vagytok ettől. Ne álmodjon azzal, amit több év létrehozni. Le kellene rángatni a földre!

2021. szept. 14. 07:11
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Akkor mondtam én is ezeket a kifogásokat, amikor lusta voltam elmenni dolgozni.
2021. szept. 14. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!