Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom napi 3-5 órát játszik és engem elhanyagol. Szerintetek mit kellene tenni?
A párom igazi gamer, amit csak azután tudtam meg, miután összejöttünk. Hamar össze is költöztünk, és egyből kiderült a dolog.
Nincs olyan nap, hogy ő ne játsszon 3-5 órát (a 3 a minimum). Én próbáltam finomabban jelezni, hogy rosszul esik, hogy emiatt elhanyagol.
Szerinte nem hanyagol el és teljesen normális az, hogy ennyit játszik.
Viszont így abszolút nem töltünk együtt időt. Délután hatra ér haza, aztán este 10-11-ig játszik. Utána pedig én már fáradt vagyok, hiszen másnap reggel kelni kel. Plusz baromira rosszul esik, hogy én csak a második vagyok.
Szerinte én lelki nyomorék vagyok és nekem kellene változtatni.
Valakinek van tanácsa, hogy mit lehetne tenni?
"Délután hatra ér haza, aztán este 10-11-ig játszik."
És mit eszik ez a jóember és hogyan tart maga körül rendet?
Szinten gamer pasi baratnoje vagyunk, egyutt is elunk. Nalunk remekul megy a megbeszeles, sot, en is szoktam vele es a haverjaival jatszani, o pedig orul hogy be tudott vonni a hobbijaba :) mikor nem egyutt jatszunk, MINDIG megkerdezi: leulhetek jatszani, vagy inkabb nezzunk sorozatot? Persze 10/9 alkalommal mindig mondom hogy menjen csak nyugodtan. O megszabott keretek kozott, 21-23-ig jatszik, utana alszunk.
DE volt korabban a tiedhez hasonlo pasim. Odaig jutottunk, hogy mar addig konyorogtem egy kozos filmnezos esteert, hogy mondta inkabb hazamegy. Osszepakoltam a cuccat es kiraktam a lepcsohazba.
24N
Olyan sokan írtatok, hogy nem is tudok egyesével válaszolni, nagyon kedvesek vagytok ❤️
Szóval együtt élünk közös albiban, tehát nem szülőknél már.
Enni délben szokott, haza jár és azt eszi amit én főzök (imádja a főztöm). Igazából aztán este eszik egy szendót, vagy azt se. Ő elvan kevés kajával, meg nem is nagyon iszik. Veszekszem is érte vele, mert mindig fáj a feje a folyadékhiány miatt.
Volt már, hogy mikorra számított rá, hogy hazaérek, szimplán nem jöttem haza, hanem anyukámnál maradtam.
És valóban, ezért kár volt összeköltözni. Nem egyszer mondtam neki, hogy ha ennyire nincs igénye rám és a kapcsolatunkra, miért van velem.
Azt mondta igénye van és szeret is engem. Hát nem veszem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!