Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a matekozás?

Figyelt kérdés

Régóta olvasom itt a párok anyagi osztozkodását. Nem a válásit, hanem a "Tik miként oszátok meg a pénztet a párotokkal?" kérdéseket.

Engem független, DE NEM INCEL, férfiként ez baromira lelomboz.

Olyan, mintha valami fősulis, lakásbérlős dolog lenne, amikor a lakótársakkal egyezkedünk, hogy ki mennyit dobjon be, miért adjak én is annyit, mikor kisebb a szobám, nem fizetek a mosószerbe, mert anyámnál mosok...na jó, ő mos..., te többed adj, mert itt szokott aludni a csajod,... Na pont ilyen.

Nem ALAP, hogy vagy a FÉRFI fizet mindent? A férfi pedig az, aki a többet keresi.

Nekem fura volt pl. amikor a sulis barátnőm itt lakott, és görcsösen próbált anyagilag beszállni a számlákba, a hónap végén meg spórolt a kajáján, mert ciki lett volna elfogadni tőlem a pénzt, vagy simán kiennie a hűtőmet, miközben nekem ez semmi tétel.

Vagy amikor LEANYÁZOTT egy csajom, mert kifizettem a számláit.

Vagy egy másik, aki inkább 2 hónapig BKV-zott, mert ne fizesse a pasija a kocsi műszakiját, de rá egy hétre én voltam a bunkó, mert nem adtam az anyjáék házassági évfordulós ajándékába...miközben azt sem tudtam, hogy vannak-e szülei...nem kérdeztem az alatt a 2 év alatt, nem tartottam fontosnak.

Mi van akkor most a matekkal a pároknál? Mi van, ha van hitele a csajnak? Mi van, ha az egyik fél 3-6-9X annyit keres, mint a másik? Beleszólhat-e a minimálbéres fél, ha a párja, aki jól keres, vesz egy DRÁGA órát? ...

2021. szept. 13. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A férfi keres többet. Pont. Mindent a férfi fizet. Pont. Aha.

Akkor én mégis minek járok dolgozni, miért nem a párom eteti a gyerekemet (is), fizeti a rezsit meg az autómat?

Nem görcsösen akart a csaj beszállni a saját költségeibe szerintem, egyszerűen csak nem akart kihasználni. Attól, hogy nem nőtt pöcse, még képes a saját költségeit állni, bármilyen fura is.

2021. szept. 13. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
He???
2021. szept. 13. 16:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A problemat az okozza, hogy ahogy nyilik a jovedelmi ollo, egyre tobb olyan kapcsolat van, ahol az egyik fel joval tobbet keres, mint a masik. Igy, ha a tobbet kereso felbe nem szorult eleg empatia, akkor folyamatosan menni fog a penz korul a hacacare. Ezert a sok matek, azzal probaljak valahogy kihozni megfelelore a dolgokat, hogy mindketten el tudjak fogadni. Vallalkozo vagyok, a felesegem pedagogus. Kb 2 napi nyeresege a cegnek az o havibere. Nehez ugy adni, hogy elfogadja. Most o is vallalkozo lesz, oraadokent. Segitek neki amiben tudok, megszervezem neki, ezt elfogadja. A penzemet nem. Ilyen is van.
2021. szept. 13. 16:32
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem alap, hogy a férfi fizet. Ha hirtelen mindent állna nekem a párom, egy puncinak érezném magam csak, undorító, megalázó érzés lenne.
2021. szept. 13. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon unatkozol, és vitáznál tét nélkül, mert tele vagy, ez a kérdés erről szó. Vagy egészen kitalált és csak provokálna.
2021. szept. 13. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Igen, szánalom ez a matekozás amit te csinálsz.

Meg ez a dicsekvés.

2021. szept. 13. 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Sokan nem férfiak”.. azért.
2021. szept. 13. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

te se vagy normális, én ktészer annyit keresek mint a párom, és igen, nő vagyok

megegyezés kérdése a dolog. ha felajánlja a férfi, a nő dönt hogy elfogadja vagy nem. semmi túlbonyolítás

2021. szept. 13. 17:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább te vagy a szánalmas.

Mi az, hogy a férfi keres többet, pont? Egyáéltalán nem mindig igaz. Akkor már nem is férfi a férfi? Vagy a nő férfi lesz?

2021. szept. 13. 17:22
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
#9 igen ezek vannak a szexrovatban, hogy dugja őket már meg a csajuk, de nem akarja.
2021. szept. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!