Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz az, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, hogy a párom akivel együtt élek Karácsonykor elutazik a gyerekeivel (akik 2 hetente vannak nála) és engem nem visznek, mert állitólag nem férek bele a büdzsébe?

Figyelt kérdés
Nem inkább velem kéne elutaznia kettesben?

2021. szept. 12. 18:52
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
8%
29: vagy "ex-gyerek", akire rá volt kényszerítve, hogy "szeretni kell" az új párt, ha akarja, ha nem. És, hogy ne is álmodjon arról, hogy ezentúl minőségi időt tölthet kettesben az apjával, mert az utánfutó mindig ott van...
2021. dec. 27. 17:05
 32/53 anonim ***** válasza:
69%

Fontosak a gyerekek de fontos kéne te is legyêl Szerintem a pasasnak te nem jelentesz semmít!

Itt elêg alaposan láthatod csak egy szabadidő partner vagy neki

Te döntsd el ezt a szerepet válalod vagy nem

Ên nem tenném minden nő ennél többet érdemel.

Biztos vagy benne hogy a gyerekeivel utazik?vagy csak azokkal?

2021. dec. 28. 15:20
 33/53 A kérdező kommentje:

32

Nem.csak a gyerekeivel- néha a viszik az elvált apuka haverját és annak a gyerekeit.

Állitása szerint neki társ kell, de engem nem kezel úgy

2021. dec. 28. 17:47
 34/53 anonim ***** válasza:
18%
Arra még mindig nem kaptunk választ, hogy miért nem fizetted a saját részedet? Nos, miért is?
2021. dec. 28. 18:44
 35/53 A kérdező kommentje:

Mert ő 10-szer annyit keres mint én és sajnos nekem.nincs 1 millám elutazni karácsonykor a világ másik felére

Olcsóbb program pedig ,amit ki tudnék fizerni- természetesen náluk nem jöhet szóba 😊

2021. dec. 28. 19:15
 36/53 Ypszilon1980 ***** válasza:
86%
Ezt nem értem. Eleve miért nem olyanra hív el, amire el tudnál menni? Ez tökre megalázó, mert persze elhívna, de nincs már rád pénz, de pont olyan az összeg, hogy még véletlen se tudd bevállalni. Társa vagy, a gyerekeket elfogadtad, gondolom megfelelően foglalkozol is velük és akkor ezzel a dumával etet? Jesszus, milyen ember?
2021. dec. 28. 20:21
 37/53 anonim ***** válasza:
73%

Hú eleinte nem tartottam gáznak amit írtál, mert miért ne utazhatna el pár napra a gyerekeivel külön. Ez szerintem még jól is jön, kicsit nyugizhatsz otthon.

Viszont amit 35-ös válaszban írsz, abból azt szűröm le, hogy külföldre ment a gyerekekkel valami hosszabb utazásra, téged meg otthon hagyott, mert sajnálta rád a pénzt? Ez gáz.

2021. dec. 28. 20:40
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Te ez a kirándulás nem egy új élet kezdete?

Csak a gyerekek adják az alibit?

Az elvált másik apát ismered?

Lehet ő is falaz neki

Az időt amít a kiruccanásra szán te is Tedd minőségivé.Írj egy szép levelet Tedd a konyha asztalra köszöny el tőle!

Keressen hüjét másikat te nem vagy az sokkal jobbat érdemelsz!Keressen másik cselédet

Tanultál ebből ezt profitáltad egy ilyen fajta ember éljen a maga világában

Pakolj össze keres egy igazi TÁRSAT ö nem az!Ne kesereg fel a fejjel most rossz és minden ajtót becsukni nehéz de kinyílik egy másik ami reméljük sokkal boldogabbá tesz.

Néha az egyedül élni is jobb mint egy ijen emberrel!

2021. dec. 29. 08:34
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

#35, eleve sem tetszett a sztori, de ha ennyire sokat keres, akkor menjen már az anyjába!

Ha te csak minimálbéren vagy, ő meg 10*annyi, akkor is millió fölött keres bőven, akkor meg miféle keretbe nem férsz bele?

Gondolom étterembe se hív soha, de jobb is.

Enné a libamájat, te meg a sültkrilumplit?

Ennyire soha, de majdnem minden nőmnél többet kerestem

Fel nem merült bennem, hogy ezzel ilyen bunkó visszaéljek.

Nulla szeretet, és annál is kevesebb tisztelet van benne feléd.

Bocsáss meg, de ő egy olcsón dugható szépkislànynak tart.

Emberek közt nem vàllal fel.

2021. dec. 29. 08:38
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 31 es. 29 vagyok. Szokott apuka programot külön is csinálni a gyerekekkel ne aggodjal. 😂😂😂😂Csak nyaralasokra nem mennének nélkülem, szeretnek hidd el nem en vagyok a gonosz mostoha aki "tolakodik" ha kell ha nem. Elmennek ok 3 is allatkertbe, moziba, mamakhoz 2 napra ilyenek. De sose alazna meg a párom, hogy elmenjen külföldre nyaralni es meg itthon legyek felejtve, mert nem férek bele a keretbe. Sőt megsugom neked te keserű lény, hogy nem egy két utazást en fizettem teljesen meglepibol a gyerekeknek. Legyen szép napod, es ne légy ennyire frusztrált a második felesegekre.
2021. dec. 29. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!