Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz az, hogy a párom akivel együtt élek Karácsonykor elutazik a gyerekeivel (akik 2 hetente vannak nála) és engem nem visznek, mert állitólag nem férek bele a büdzsébe?
Fontosak a gyerekek de fontos kéne te is legyêl Szerintem a pasasnak te nem jelentesz semmít!
Itt elêg alaposan láthatod csak egy szabadidő partner vagy neki
Te döntsd el ezt a szerepet válalod vagy nem
Ên nem tenném minden nő ennél többet érdemel.
Biztos vagy benne hogy a gyerekeivel utazik?vagy csak azokkal?
32
Nem.csak a gyerekeivel- néha a viszik az elvált apuka haverját és annak a gyerekeit.
Állitása szerint neki társ kell, de engem nem kezel úgy
Mert ő 10-szer annyit keres mint én és sajnos nekem.nincs 1 millám elutazni karácsonykor a világ másik felére
Olcsóbb program pedig ,amit ki tudnék fizerni- természetesen náluk nem jöhet szóba 😊
Hú eleinte nem tartottam gáznak amit írtál, mert miért ne utazhatna el pár napra a gyerekeivel külön. Ez szerintem még jól is jön, kicsit nyugizhatsz otthon.
Viszont amit 35-ös válaszban írsz, abból azt szűröm le, hogy külföldre ment a gyerekekkel valami hosszabb utazásra, téged meg otthon hagyott, mert sajnálta rád a pénzt? Ez gáz.
Te ez a kirándulás nem egy új élet kezdete?
Csak a gyerekek adják az alibit?
Az elvált másik apát ismered?
Lehet ő is falaz neki
Az időt amít a kiruccanásra szán te is Tedd minőségivé.Írj egy szép levelet Tedd a konyha asztalra köszöny el tőle!
Keressen hüjét másikat te nem vagy az sokkal jobbat érdemelsz!Keressen másik cselédet
Tanultál ebből ezt profitáltad egy ilyen fajta ember éljen a maga világában
Pakolj össze keres egy igazi TÁRSAT ö nem az!Ne kesereg fel a fejjel most rossz és minden ajtót becsukni nehéz de kinyílik egy másik ami reméljük sokkal boldogabbá tesz.
Néha az egyedül élni is jobb mint egy ijen emberrel!
#35, eleve sem tetszett a sztori, de ha ennyire sokat keres, akkor menjen már az anyjába!
Ha te csak minimálbéren vagy, ő meg 10*annyi, akkor is millió fölött keres bőven, akkor meg miféle keretbe nem férsz bele?
Gondolom étterembe se hív soha, de jobb is.
Enné a libamájat, te meg a sültkrilumplit?
Ennyire soha, de majdnem minden nőmnél többet kerestem
Fel nem merült bennem, hogy ezzel ilyen bunkó visszaéljek.
Nulla szeretet, és annál is kevesebb tisztelet van benne feléd.
Bocsáss meg, de ő egy olcsón dugható szépkislànynak tart.
Emberek közt nem vàllal fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!