Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak együtt a párommal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak együtt a párommal ha már most tudjuk , hogy nem biztos , h vele fogok családot alapítani, vagy ráérek még ilyeneken agyalni? 28N

Figyelt kérdés

Én kb 35 éves korom körül szeretnék majd gyereket, de a párom akkor már 50 felett lesz Meg is beszéltük, h lehet akkor ő már majd nem akar gyereket.

Sőt a párom megnyugtatott , hogy én 35 évesen is ráérek párt keresni akivel majd családot alapíthatok...tehát ő sem tervet velem örökké, különben is lehet akkor már nagypapa lesz..

Nos van értelme még vele maradnom abban a tudatban , h nagy vakószínűséggel nem vele lesz családom?

Egyébként ha összejönnék egy velem egykoruval, az is ugyanúgy otthagyhat majd 35 évesen...

Mi a rosszabb? Ha harmincas szingli anyuka leszek, vagy ha nem is lesz gyerekem?

2021. szept. 12. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes.

A hét év múlva szülni akarsz, ahhoz először találni kell valakit, megismerni, bízni benne, stb...

Nincs sok időd mást találni.

2021. szept. 12. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Még minden változhat.
2021. szept. 12. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
sok fiatal nőnek elmennek az évek egy olyan korú férfival akinek már nem pálya a gyerek csinálás.. HA a nő akar gyereket akkor sosem javaslok nagyon sokkal idősebb párt, ha örökbe fogadnak akkor az még élhető .
2021. szept. 12. 21:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Az a baj, h amúgy nagyon jól megvagyunk. Most egyáltalán nem foglalkoztat a gyerek téma,

csak kb minden ismerősöm beparáztatott, hogy most elcseszem vele a fiatalságom, s egyedül maradok majd gyerek nélkül..

Közben meg mèg az is lehet, h soha nem akarok majd gyereket..ki tudja. Egy biztos , h előtte még nagyon sok mindent el szeretnék érni az életben

2021. szept. 13. 10:16
 15/19 anonim ***** válasza:
14. Férfi bármikor, bármennyi lehet az életedben, de gyermek nem.
2021. szept. 13. 10:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyereket akarsz, akkor nem különösebben érsz rá. Most még együtt vagytok pár évig, szakítotok, találsz valaki mást, megismered, próbálkoztok, összejön... Ez így sok-sok év.

Én ha gyereket akarnék még ebben az életemben, akkor nem maradnék vele tovább, mert simán elmegy az idő.

Ha nem vagy biztos benne, hogy gyereket szeretnél, az más. Viszont akkor ezt most végig kell gondolni, mert ha mégis 35 körül szeretnél, akkor ideje elkezdeni ismerkedni. Egyáltalán nem biztos hogy hamar találsz társat, vagy hogy hamar összejön a gyerek. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet így megtervezni. Van akinek egyéjszakásnak indul, csak besikerül a gyerek, és happy and, boldogan élnek amíg meg nem halnak. És van aki évekig próbálkozik, de nem talál párt, aztán évekig nem jön a gyerek sem össze.

El kell dönetened, hogy szeretnél-e valamikor gyereket, ha igen, akkor jobb lépni. Ha nem, akkor még élhettek boldogan kettesben bármeddig.

2021. szept. 13. 12:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Ha akarsz gyereket, szakíts mielőbb.
2021. szept. 13. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
29%

A gyerekmentességnél nincs rosszabb. Az én életem tökéletes volt gyerek előtt. Mostani életem viszont leírhatatlan, definiálhatatlanul pozitív a gyerek miatt.

Sztem kezdj el most keresgélni, ne 35 évesen kezd el. Valamint felesleges szétmenni, egyszerűen csak nem tőle lesz gyereked.

2021. szept. 17. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
ohh hát persze, hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a gyerekmentes élet a pokol. hát számomra a mennyország. nincs semmi, ami rávehetne, hogy tönkretegyem egy kölökkel az életem. el kellene fogadni, hogy mindenki más. az, hogy neked a gyerek az életed értelme, ok, de másnak meg nem. kérdező, szerintem egyedülálló anyának lenni ezerszer rosszabb, mint gyerek nélkül élni. csomó embernek már eleve kiesel, mert gyereked van, mindent neked kell megoldani, egyedül kell nevelned, semmi időd nem lesz másra. el kellene dönteni, hogy akarsz-e egyáltalán, vagy nem. de ha szeretitek egymás, akkor fölösleges szerintem csak azért szakítani, mert lehet, hogy kb 10 év múlva TALÁN gyereke akarsz. lehet amúgy sem lennétek addig együtt, lehet a párod mégis akarna, lehet te sosem akarsz. én egy hatalmas TALÁN miatt nem áldoznék fel egy tökéletesen működő kapcsolatot
2021. szept. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!