Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak együtt a párommal ha már most tudjuk , hogy nem biztos , h vele fogok családot alapítani, vagy ráérek még ilyeneken agyalni? 28N
Én kb 35 éves korom körül szeretnék majd gyereket, de a párom akkor már 50 felett lesz Meg is beszéltük, h lehet akkor ő már majd nem akar gyereket.
Sőt a párom megnyugtatott , hogy én 35 évesen is ráérek párt keresni akivel majd családot alapíthatok...tehát ő sem tervet velem örökké, különben is lehet akkor már nagypapa lesz..
Nos van értelme még vele maradnom abban a tudatban , h nagy vakószínűséggel nem vele lesz családom?
Egyébként ha összejönnék egy velem egykoruval, az is ugyanúgy otthagyhat majd 35 évesen...
Mi a rosszabb? Ha harmincas szingli anyuka leszek, vagy ha nem is lesz gyerekem?
Nem érdemes.
A hét év múlva szülni akarsz, ahhoz először találni kell valakit, megismerni, bízni benne, stb...
Nincs sok időd mást találni.
Az a baj, h amúgy nagyon jól megvagyunk. Most egyáltalán nem foglalkoztat a gyerek téma,
csak kb minden ismerősöm beparáztatott, hogy most elcseszem vele a fiatalságom, s egyedül maradok majd gyerek nélkül..
Közben meg mèg az is lehet, h soha nem akarok majd gyereket..ki tudja. Egy biztos , h előtte még nagyon sok mindent el szeretnék érni az életben
Ha gyereket akarsz, akkor nem különösebben érsz rá. Most még együtt vagytok pár évig, szakítotok, találsz valaki mást, megismered, próbálkoztok, összejön... Ez így sok-sok év.
Én ha gyereket akarnék még ebben az életemben, akkor nem maradnék vele tovább, mert simán elmegy az idő.
Ha nem vagy biztos benne, hogy gyereket szeretnél, az más. Viszont akkor ezt most végig kell gondolni, mert ha mégis 35 körül szeretnél, akkor ideje elkezdeni ismerkedni. Egyáltalán nem biztos hogy hamar találsz társat, vagy hogy hamar összejön a gyerek. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet így megtervezni. Van akinek egyéjszakásnak indul, csak besikerül a gyerek, és happy and, boldogan élnek amíg meg nem halnak. És van aki évekig próbálkozik, de nem talál párt, aztán évekig nem jön a gyerek sem össze.
El kell dönetened, hogy szeretnél-e valamikor gyereket, ha igen, akkor jobb lépni. Ha nem, akkor még élhettek boldogan kettesben bármeddig.
A gyerekmentességnél nincs rosszabb. Az én életem tökéletes volt gyerek előtt. Mostani életem viszont leírhatatlan, definiálhatatlanul pozitív a gyerek miatt.
Sztem kezdj el most keresgélni, ne 35 évesen kezd el. Valamint felesleges szétmenni, egyszerűen csak nem tőle lesz gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!