Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi azt a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a barátnőm, hogy ő ad nekem új esélyt, amikor erről szó sincs?

Figyelt kérdés

Elegem lett abból, hogy folyamatosan minden héten én járok le hozzá, saját költségen, saját kocsival, elegem lett abból is, hogy valami vagy úgy történik, ahogyan ő akarja, vagy agresszívvé válik, és elkezd hisztizni. Amikor pedig ott voltam folyamatosan azt hallgattam, hogy mekkora egy sz*r ember vagyok.

Na ebből elegem lett, elmondtam, hogy mi a problémám, és mondtam a barátnőmnek, hogy ha lát egy szikrányi esélyt arra, hogy bármi változzon, akkor beszéljük meg, próbáljunk javítani a dolgokon, viszont ha nem, akkor engedjük el egymást.

Erre most meg azt kapom tőle meg, hogy én legyek hálás az utolsó esélyért, meghogy legközelebb nem lesz ilyen szerencsém, legközelebb nem fog működni a könyörgésem.

Ezeket honnan veszi? Nem is könyörögtem, ráadásul én vetettem fel a szakítást, akkor miért én legyek hálás az esélyért?

2021. szept. 12. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg nárcisztikus a drága... nulla belátás, nulla empátia, mindig te leszel a hibás mindenért és ő pedig egy szent, a sok hibád ellenére hajlandó egyáltalán szóbaállni veled...

Az is erre utal, hogy alternatív igazságot gyárt a saját szemszögéből (te könyörögtél), ami őt kedvezőbb színben tünteti fel.

Elég tipikus nárcisztikusnak tűnik, és ha helyes a tippem, akkor ne várj változást.

2021. szept. 12. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog változni, ezt engedd el.
2021. szept. 12. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennek mi értelme?

Csak annyit írnék vissza, hogy nem élek a lehetőséggel, részemről ezt a múltkor lezártam, bocs, ha nem bolt egyértelmű, de ebből nem lesz több találkozó. Minden jót a továbbiakban, sok boldogságot, de nem szeretnéd, ha még egyszer keresne.

Aztán tiltás, törlés. Felejtsd el. Ennél egyedül is jobb, legalább nyugodt vagy.

2021. szept. 12. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is narcisztikus gyanus.

Nekem az a véleményem hogy az ember egyedülállóként is tud boldog lenni de egy ilyen kapcsolatba csak tönkre menne.

2021. szept. 12. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen nőnèl mèg az egyedüllèt is jobb
2021. szept. 12. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy egy "új esély" vagy változás működjön, ahhoz előbb be kéne ismerni, hogy mit csináltunk rosszul. Nos, ez a barátnődnek a legkisebb mértékben sem sikerült.
2021. szept. 12. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:

XDXd

Na nem tudod milyet nevettem, de neked is minimum fele ekkorát kellett volna. Aztán elküldeni. Mi lett a vége?

2021. szept. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!