Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saucony kérdése:

Szerintetek mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Végső elkeseredésében írok ide nektek. Mert tudom hogy van köztetek jó ember is aki megpróbál tanácsot adni. Egy hónap után újra beszélgetek a barátnőmmel, körülbelül két hete kezdtük el újra felvenni a kapcsolatot. A probléma az volt, hogy én voltam a gyerekes. Hívtam majd egy óra múlva hívott vissza és én féltékenységből máris összeraktam valakivel és ez miatt egy hónapig nem beszéltünk. Mikor újra találkoztunk bocsánatot kértem tőle elmondtam neki a véleményem már tiszta fejjel hogy hibáztam. Akkor azt mondta ez a sokadik össze kapásunk már vagy öt év alatt, és nem lát rá esélyt hogy meg változzak és hogy kibékülünk. Ennek ellenére minden nap beszélünk irkálunk telefonálunk, találkozunk. Eljött hozzám,segített az itthoni munkákban és én is át jártam hozzá elfogadta az ajándékokat elfogadta süteményt sőt a minap együtt mentünk vásárolni és édesapámnak küldött kaját. Tegnap este beszéltünk hogy ma lehet hogy találkozunk elmegyünk valahova csavarogni és beszélgetni de közölte hogy nem jó mert a húgával megy az állatkertbe és inkább azokkal van akik ezelőtt az egy hónap alatt vele voltak. Amiben teljesen egyetértettem csak egy kicsit rosszul esett bár nagyon jól tudom nincs jogom követelőzni.hogy bele lássatok jobban ebbe a dologba öt éve tartott a kapcsolatunk és számtalanszor szakítottunk kibékültünk,mert úgy éreztük hogy mindketten hülyék voltunk. Most hogy nincs se éjjelem se nappalom és próbálom jóvátenni ezt az egészet. Engedi is hogy menjek hozzá hogy beszélgessünk de valahol mindig húz egy vonalat. Szerintetek mi zajlik le benne? Azt mondta hogy érez még irántam mivel öt évet nem lehet csak úgy eltörölni de nem hisz benne, hogy én meg tudnék változni. Elsősorban a hölgyek véleményét szeretném kérdezni Ti hogy látjátok ezt ahogy ő viselkedik.. próbálkozzak még vagy adjam fel? Nekem ő jelent mindent a boldogságot egy igazi klassz csaj volt csak hát elrontottam.. megcsalás nem volt köztünk sosem ilyen téren nem volt gond. Köszönöm szépen előre is ha válaszoltok további szép napot.
2021. szept. 11. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit legyél türelmes! Két hét még semmi.

Udvarolj, viselkedj úgy, ahogy az elmúlt napokban, de azért _nagyon finoman_ tedd egyértelművé, hogy nem csak a barátja akarsz lenni. Ez alatt azt értem, hogy néha egy szál virágot (ha szereti), vagy más apróságot vihetsz neki. Ne hagyd elveszni a romantikát: néha érj hozzá a vállához, a kezéhez, nézz a szemébe, és érintsd meg a haját, stb. Nem kell egyből letámadni, de azért 5 év után látnod kell rajta, ha többet akar. Kicsit flörtölj vele, egy-egy kétértelmű, sikamlós poén belefér, de ne az legyen az egyetlen téma, hogy dugnád. Csak érezze, hogy még mindig kívánod, nem rajtad múlik, hogy nincs szex, és önuralomra van szükséged, hogy ne tépd le a ruháit.

Pont, mint a kapcsolat elején, mint amikor új nőnek udvarolsz. Ugyanis ugyanúgy a nulláról (sőt mínuszból!) kezdted újra felépíteni a bizalmat és az érzelmeket.

Egy előnyöd van a friss kapcsolathoz képest: fel tudod idézni a boldog pillanatokat. Vidd a kedvenc helyére, vigyél valami emléket, de az ilyen "emlékszel, mikor" kezdetű romantikázást is kipróbálhatod.

Ha azt látja, hogy kitartó vagy, tényleg tartós a változás, és a tüzet is sikerül visszahozni, akkor nyert ügyed van. De tényleg türelmesnek kell lenned, és oda kell rá figyelned, hogy észrevedd, milyen tempóban tudsz haladni.

2021. szept. 11. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

"van köztetek jó ember is aki megpróbál tanácsot adni"

Ha valaki a komfortzónátokon kívül mond véleményt, esetleg eltér a véleménye a sok birkától, attól még tanácsot ad. És nem biztos, hogy az amit a sok közhely, amit le ír egymás után 50 ember, az a jó megoldás. De itt ha egy kicsit is más a véleményed megy a lepontozás.

Ha meg így futsz utána és elutasít, akkor talán tovább kéne állnod és tanulni a hibáidból.

2021. szept. 11. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
*hogy a sok közhely, amit le ír egymás után 50 ember
2021. szept. 11. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azért van ez, mert nem úgy tervezi a kapcsolatot, hogy ugyanaz legyen, mint eddig. Egy kapcsolat egyre növekszik, magasabb szintre lép. Pláne 5 év után. Tehát ha veled tervezne, az azt jelentené, hogy összeköltözés, közös projektek, rád támaszkodna érzelmileg, anyagilag, stb. Ehhez nem vagy elég megbízható neki.

Nyilván te vagy még mindig a legfontosabb ember a számára, de más sokszor kirántottad alóla a szőnyeget.

Pontosan miket csináltál, amiért nem akar téged?

2021. szept. 11. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:
2/4 es pont az ilyen gyökerek miatt mint te nem akartam ezt leírni!
2021. szept. 11. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Pff kerdezo, huzd le magad, frusztralt vagy es masokon eled ki. Nem csoda, hogy kidobott a csaj, meg azon csodalkozom, hogy nem elobb. Hiaba leplezed, hogy te milyen jo fiu vagy, nem vagy az, a kritikat nem birod, onertekelesi zavaraid vannak, ha ez a no otthagy, mashol labdaba sem fogsz rugni.
2021. szept. 11. 15:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó most már leírtad amit akartál te troll és el lehet húzni
2021. szept. 11. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Elveszítette a bizalmát, ezt pedig nagyon nehéz lesz újraépítened. 2 hét, de még 2 hónap is édeskevés lesz ehhez, de ha komolyan gondolod, akkor maradj kitartó.
2021. szept. 11. 15:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az leszek
2021. szept. 11. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!