Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy olyan nővel, aki képtelen megbocsájtani?

Figyelt kérdés
A szerelem kölcsönös, én vagyok a férfi, nem megbocsájthatatlan dolgot tettem. Nem csaltam meg, nem bántottam, csak viták, veszekedések voltak, kölcsönös vádaskodással, szemrehányásokkal. Fontos, hogy a vita hevében ő ugyanannyiszor megbántott, beszólt nekem, mint én neki. Sokszor bocsánatot kértem, ő egyszer sem. Elengedni, szakítani nem akar, de folyamatosan érezteti, hogy megbántottam hónapokkal ezelőtt. Ha én köszönök el, akkor utánam nyúl, mert ő ragaszkodik, és a végsőkig kitart. Nem akar mással ismerkedni, igazából én sem, de szar a hangulat, és megbocsájtani nem tud. Sem beszélgetés, sem ajándék, vagy virág nem oldja benne a sérelmeit. Egy nagy nyűglődés már az egész. Tűrhetetlen helyzet. Ki mit tenne?

2021. szept. 10. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Hagyd ott. Kellesz, de bűntudattal!

Felejtős az ilyen.

2021. szept. 12. 00:37
 12/13 anonim válasza:
62%

Teljesen átérzem a helyzetét, én is nehezen dolgozom fel és engedem el a dolgokat. Amit tudnék javasolni az a türelem. Nem kell ezerszer bocsánatot kérni, hallgasd meg ezredszerre is hogy ez neki mennyire fáj majd öleld meg, adj egy puszit, mindegy, csak éreztesd tettekkel is hogy sajnálod. Ennél jobban ne menj bele, nem éri meg régi dolgokon veszekedni.

Esetleg még az lenne hatásos ha leülnétek beszélgetni hogy ez így nem lesz jó a jövőben, szóval dolgoznia kellene a megbocsátáson.

Ha egyikőtöket sem érdekli más ember akkor légy még vele türelmes, az ilyenektől lesz erősebb egy kapcsolat.

2021. szept. 12. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Pszichológus de sürgősen.

Beszéljetek róla.

2021. szept. 18. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!