Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtok nemet mondani?
Hmmm...pontosan leírtad azt, amin elmúlt fél órában gondolkoztam.
Hogy mit csinálok majd vajon ha megint megjelenik. Mert meg fog, érzem.
Kb. olyasmire jutottam, amit az első írt, remélem az fog a szemem előtt lebegni. Tovább ne hagyjam már alázni magam, végre fontosabb legyen az emberi méltóságom.
már attól, hogy elkönyveled, hogy úgyis keresni fog, itt elköveted azt az energia kötést, hogy várod.
Nem tudom, hogy lehet elmagyarázni, hogy érthető legyen...
De energetikailag úgy néz ki, hogy várod...hogy jelentkezzen, tehát tudatalatt örülsz, hogy keres, jólesik, ezzel pedig kötöd őt magadhoz.
Ha eljutsz oda, hogy látni sem akarod, és ezért mindent elkövetsz, hogy ne örülj annak, hogy felold és stb....
szóval amig gondolatban is nem teszed tiltásra addig jönni fog...
7.-es ez azt jelenti, hogy azért gondoltál rá akaratodon kivül, mivel megérezted, hogy gondol rád..szimplán ennyi, annyira egyhullám hosszon vagytok/voltatok, hogy megérzed mikor érkezik.
Akkor szoktak jelentkezni, mikor érzik, hogy az az illető akivel szimbiozisban voltak lelkileg, vonul ki az életükből ekkor szoktak nyomulni, és kétségbeesetten keresni, mert tapasztalják, hogy megszünik körülöttük az az energia amiben eddig lubickoltak...
ezek az érzések erről szólnak, na meg arról, hogy mennyire tudod uralni a kivülről jövő kisértéseket...nevezhető egyfajta próbatételnek idézőjelben, mennyire vagy képes uralni/uralkodni a hatásokon...
ha meggyengülsz elbukod..újból jöhet a tanítás, megint megkapod feladatnak, mindaddig amig képes nem leszel megoldani a feladatot, addig fognak az életedben ismétlődni ezek a leckék..
aki tudatos megfigyelheti ezeket, ha valami mindig bumerángként ismétlődik bárhová megy azt a feladatot nem oldotta meg..tehát addig ismétlődik amig meg nem oldja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!