Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha barátnöm barátnö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha barátnöm barátnöi ott hagyják öt és nem barátkoznak vele mert én vagyok vele és féltékenyek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
most kit hagynak ott?nem egészen értem!talán írj valami kozelebbit!
2008. dec. 10. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát a barátnömet hagyják ott az ö barátnöi mert velem van és a csajok féltékenyek...
2008. dec. 10. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Előfordulhat ilyen! Mikor a csaj elkezd járni egy hapsival, akkor bizony háttérbe kerülnek a barátnők! De tudod, ha ezek a lányok igaziak, akkor nem szabadna megharagudniuk! Mindig ez lesz ha a csajnak más hapsija lesz, nem pedig te?! Szóval nem veled van a baj, megnyugodhatsz! De én mindig azt mondom üljenek le a csajok és beszéljék meg!

Egy jó tanács: ne sajátísd ki a leányzót, mert az mindenki számára rossz lehet! A barátnődnek is, a barátnőinek is, és egy idő után neked is! (Mert lehet hogy hamar ráunsz...)

2008. dec. 10. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindennapos történés. Van ilyen. Semmit nem tehetsz haver. Hívjátok esetleg magatokkal néha őket biliárdozni, kocsmázni, vagy nem tom, hova szoktatok járkálni.
2008. dec. 11. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
és ezt meg is mondták a barátnodnek? vagy csak azért nem barátkoznak vele mert te nem tetszel nekik? vagy épp fordítva nagyon tetszel nekik és inkább azt szeretnék , hogy veluk is szórakozzál.talán egy kicsit be kellene udvarolnod a barátnoknek is.
2008. dec. 11. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!