Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én meg tudom tenni ő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én meg tudom tenni ő miért nem tud meghallgatni?

Figyelt kérdés

Tegnap barátnőm elmondta mit és hogyan érez a kapcsolatunkban. Sok mindent mondott hogy èn milyen vagyok,mi velem a problémája hogy éli meg kettőnk közt most ami van. Türelmesen végig hallgattam őt.

A baj hogy amikor èn kezdek ilyenekre bele akkor egyből kezdi az önsajnáltatást hogy mindig ő a rossz, ő a hibás stb..pedig csak azt akarnám elmondani én hogy látom..

2021. szept. 9. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Ok, türelmesen vègig hallhattad, de reagáltál rá? Azok a dolgok meg lettek beszèlve amiket ő felhozott?

Vagy meghallgattad, aztán jól van az úgy jöjjenek a te bajaid?

Ezt így könnyen csak támadásnak veheti.

A másik, hogyha reagáltál rá azt hogyan tetted. Ha az ő gondjait arra vezettek vissza, hogy amiatt van, mert ő.... Az megint egy vissza támadás. Ès ebből megint azt èrezheti, hogy igen, ő a hibás mindenèrt.

2021. szept. 9. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy te mibe kötsz bele.

Nalunk hasonlo.

Csakhogy nekem a baeatommal olyan problemaim vannak amik a hosszu tavu egyuttmukodest akadályozzák pl gyereket már nem mernék tole vállalni olyan dolgai miatt amik most vannak.

Barátom meg olyanokkal terrorizál hogyan moaogatok miket nézek neten mivel töltöm a szabadidom - amik mind arra vallanak mintha csak a baja lenne velem, ergo azt veti fel hogy en valoban semmiben nem vagyok neki jo, kerdes minek van velem, szoval az ő problemai ALAPOKAT rengetnek meg hogy egyaltalan minek van ilyennel ha mindenben sz.r vagyok neki, az en problemaim meg pl hazassag gy.vallalas eseten lenne de hatalmas gond.

Es igy alakul az ki amit irtal hogy ő meghallgat stb de ha az ő bajait hallgatom en voltakepp azt se ertem minek van velem ha en mindemben sz.r vagyok neki

3/8 anonim ***** válasza:
47%
*baratommal
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szoval amig en jövőbeli problemak elé szeretnék menni, addig a barátom meg magába a személyiségembe köt bele.

A személyem elleni kifogasai vannak. Igy johogy oda lyukadunk ki hogy en neki rossz vagyok...?

2.voltam

2021. szept. 9. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

Bakker en nem kotok abba bele hogyan mosogat egy felnott ember meg uristen forma1 et nez a neten.

Ha ők ilyenek zavarják bennem es nem birja idegileg. Erted...itt kezdodik az hogy en azt kerdezem h en rossz vagyok neki?

2021. szept. 9. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
*őt
2021. szept. 9. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a része kimaradt, hogy te erre hogy reagáltál, és mit beszéltetek meg, hogyan és miben fogsz változtatni. Ugyanis enélkül nem fog működni az egész.

Az nem megoldás, ha erre visszadobálod neki, hogy neked mi nem tetszik. Azt pedig bármekkora összegben lefogadom, hogy nem voltál vele őszinte. Különben ő szakított volna.

2021. szept. 9. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
15%
Más a habitusa, az előadásmódja. Próbáld ki hogy az ő stílusával beszélsz, azaz tükrözöd őt.
2021. szept. 9. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!