Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha nem egyezik az értékrendünk?
A párommal 1,5 éve vagyunk együtt, gyakorlatilag együtt lakunk, de ő rengeteg jár haza, ilyenkor engem is hív. Az utóbbi időben rengeteg mindenben különbözünk, ami az elején nem volt így. Tényleg minden apróságot máshogy látunk.
-Ő sokat füllent apró, jelentéktelen dolgokban, én egyszerűen nem bírom elviselni, ha valaki értelmetlen dolgokban ferdít
-Ő nagyon nem tud leválni a szüleiről, együtt lakunk, de heti többször utal a szüleire, hogy haza menne, vagy kér, hogy menjünk haza hozzájuk (alapból minden hétvégén ott vagyunk, de ez kevés...)
-Ő állandóan véleményez másokat, mindenki érdekli, mindenkinek utána keres, stb. Engem egyszerűen nem érdekelnek random emberek, nem akarom tudni mi van velük (kivétel persze a családom és a barátaim)
-Ő szeret másokat bejelölni, belájkolni, beszélgetni emberekkel, nekem eszembe nem jut idegen, vagy látásból ismerősök képeit nézegetni stb.
-Ő állandóan valamit csinálna, míg én szeretnék több időt eltölteni nyugiban, kettesben
-Ő egyre jobban más dolgokat tart fontosnak, mint én - komoly dolgokban is
-A mai napig, ha együtt csinálunk valamit és erről valakivel beszél elfelejt többes számban beszélni, és csak saját magáról beszél E/1ben, holott én is ott vagyok
-Ő szeret kibújni olyan dolgok alól, amikhez én inkább odaállnék és megtenném
Egyre több mindenben érzem, hogy kicsit sem vagyunk egyformák és ez engem nagyon zavar. Mintha nem tudnék mellette kiteljesedni. Régen mindenben egyet értettünk, egyfelé mentünk, hatalmas volt köztünk az összhang. Most azt érzem, hogy egyre jobban különbözünk és tényleg nagyon el vagyok keseredve, mert gyakran vannak köztünk emiatt pici súrlódások. Nem szeretném őt elveszíteni, de nagyon zavar ez a tény és csak 1-2 hónapja vettem észre.
Hogyan lehet ezt orvosolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!