Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem szeret, akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeret, akkor miért nem akar szakítani? Vagy csak én nem lennék elég jó?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem foglalkozik velem eleget. Ha írok neki, és várnám a választ, akkor mindig jóval később ír vissza. Mikor mellettem van, akkor sokszor elfordul tőlem, és kihívő női ismerősök képeit nézegeti. De ha én pl. valami okból kifolyólag lerakom a telefont, akkor kérdezgeti, hogy miért, és hogy biztosan azért raktam le a telefont, nem azért, mert leakarom rázni. Amikor én akarok vele találkozni, akkor sose jó neki, de mikor ő akar velem találkozni, akkor nekem jónak kell lenni az időpontnak. Csúnya, trágár szavakat is használt már felém, pedig én előtte nem is beszéltem vele trágár módon, nem is szoktam általában trágárul beszélni a hétköznapjaim során. Azt mondja elegem van belőlem, mikor mondom neki, hogy akkor szakítsunk, akkor meg ha nem írok neki, akkor meg hívogat.

Egyszer azt kérdezte tőlem, hogy kösse fel magát, mert biztos ezt szeretném. De csak viccelődött. Most nem rég pedig állítása szerint megcsúszott a lépcsőn részegen, és nagyon csúnyán lehorzsolódott a lábáról a bőr. Azt mondta ez is az én hibám, mert nagyon felidegesítettem.

2021. szept. 7. 10:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%
Te ilyen kövér, lelkibeteg csaj vagy, azért tűröd ezt?
2021. szept. 7. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért tűröd? Nem kell felvenni ha hív, ennyi? Lábtörlője Vagy, van ingyen p...ci ezért, nem azért mert szeret.
2021. szept. 7. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!