Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm rendszeresen kritizál. Valakinek valami tanácsa esetleg?

Figyelt kérdés

Még egy éve sem vagyunk együtt.

Amikor elkezdtünk randizni, saját bevallása szerint lenyűgöztem.

Ahogy öltözködöm, ahogy viselkedem, ahogy beszélek mind elnyerte a tetszését.

Lassan 1 hónapja távol vagyunk egymástól munka miatt, az utóbbi időben rendszeresen tesz gúnyos megjegyzéseket rám, pl. a tetoválásaim, a ruháim, amiket hordok, stb.

Mintha nem ugyan az az ember lenne, akit megismertem anno.

Sok szokást abba hagytam miatta, egészségesen étkezem, rendszeresen sportolok, rengeteget dolgozom, hogy ne kelljen soha meghúznom a nadrágszíjjat, de mindezek ellenére megkapom, hogy lusta vagyok.

Ha beszélek vele ezekről, hogy amit mond az rosszul esik, akkor felháborodik, úgy érzem, hogy én jobban szeretem őt, mint ő engem.

27/F

2021. szept. 5. 23:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jobbító szándékkal teszi, van, hogy ez szükséges. Mikor elmondja s zentenciát, csak annyit mondj: Köszönöm a véleményedet, megfontolom. És azért tényleg gondold át.
2021. szept. 6. 07:14
 12/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez pont egy bántalmazó kapcsolat. Én is ilyenbe vagyok csak màr 5 éve. Próbálom megoldani.

1 évig semmi jelèt nem adta, azt hittem menyorszàg.

2 évben jöttek a kedves puszkálódások, szinte mindenért.

3-4 évben már üvöltözött velem ha valami nem tetszett. Amikor mondtam hogy senki nem tartja itt erővel, az ajtó mindig nyitva van, akkor visszafogott, kedveskedett egy darabig.

5 évben montam hogy kész, vège, szakítok. Akkor jött a sírás, könyörgés, megigèrt mindent. Semmivel nem lett jobb, csak durvàbb, rossztabb. Akkor vègleg eldöntöttem hogy vège. Sírás, könyörgés, fenyegetés, zsarolàs, majd megint kedveskedés.

Ne hogy azt hidd hogy csak úgy simán ki tudsz lépni ebböl.

Sokkal durvább dolgokra szàmíts. Egy bàntalmazó nem enged el csak úgy simàn. Elveszìtené a boxzsákjàt és ez neki nem fér bele.

2021. szept. 6. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!