Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek,titeket zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek,titeket zavar ha a párotok az utcán mas nőket is megnéz, ha mellettetek megy?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 21:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%
Igen, szerencsére nem legelteti senkin a szemeit, mint valami bszatlan tini. Sőt, még az is zavar, ha valaki másnak a párja engem néz meg. Szánalmasnak tartom ezt a viselkedést és sajnálatot érzek a nő iránt, aki egy ilyen véglény mellett kényszerül sétálni.
2021. aug. 30. 21:53
 12/25 anonim ***** válasza:
98%
Ja és ne gyertek a hisztivel, hogy nézelődni sem szabad... Más az, ha valakire rápillantasz és más, mikor a forog a fejed utána meg követed a mozgása vonalát a szemeddel. Az a nézés, amit én észreveszek, csak undorító és szánalmas lehet, különben fel sem tűnne.
2021. aug. 30. 21:56
 13/25 anonim ***** válasza:
44%

9# nem.

Elotte 1-2 évig nem volt barátom. Aztán ilyet adott az ég.

Nem tudom miert ver engem az isten lehet vmit meg kell tanulnom?

Utana megint nem lenne 1 evig baratom aztam megint ki tudja kivel szívok.

2021. aug. 30. 22:25
 14/25 anonim ***** válasza:
98%
Volt ilyen barátom, soha többet.
2021. aug. 30. 22:58
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha tényleg egy fél pillanatra odanéz, és esetleg konstatálja, hogy "az a nő csinos", az még nem zavar. Ha tovább néz, bámul, forgolódik, rá van állva a tekintete mellre / seggre / vádlira / lábfejre, az baromi zavar... megalázónak és gusztustalannak tartom.
2021. aug. 30. 23:00
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Persze, hogy zavar. Nézegesse őket akkor ha egyedül van.
2021. aug. 30. 23:01
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Kéne a francnak egy ilyen ordas bunkó. Aki ilyet csinál, az az én szememben nem civilizált.
2021. aug. 30. 23:06
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

Igen, de nem nagyon volt soha ilyen párom vagy ha meg is próbálkozott vele, elég gyorsan leépítettem ezt a fajta jószokását és ha nem hagyta volna abba, akkor őt is leépítettem volna. Soha nem tűröm el, hogy a párom megalázzon.

Nem kívánom, hogy vak legyen, nem kívánom, hogy engem tartson a legszebbnek a világon, még az érzéseit se akarom birtokolni, de a megalázást nem tűröm el. Márpedig elég ocsmány szájtátva megbámulni egy nőt úgy, hogy a párom meg ott van mellettem. Meg lehet nézni úgy is valakit, hogy közben azt senki ne vegye észre, még az se, akit megnéztem. Ezzel egyrészt megóvom a páromat a megalázástól, másrészt nem hívom fel keringőre a másikat, mert nem veszi észre a vonzalmam, harmadrészt a környezete előtt se alázom meg a páromat. Ettől még nem vagyok vak. Olvastam én olyan tanulmányt, hogy a férfiak csak úgy tudnak megbámulni egy nőt, ha teljes testtel utánafordulnak, mert más az agyszerkezetük, de nem nagyon találok ebben logikát, mert a térlátásuk ezerszer jobb a nőkénél, úgyhogy nézegessen csak nyugodtan a szeme sarkából, de engem ne alázzon meg senki előtt.

Egyszer az egyik párom visszafordult a pékbolt ajtóban és az egyik csinos eladólányt bámulta tűnődő, üdvözült mosollyal és közben nem vette észre, hogy én meg az ő bamba elvarázsolt képét bámulom, aztán a bolt előtt megkérdeztem tőle, hogy ez mi volt és ha még egyszer ilyen feltűnően megbámul a jelenlétemben másik csajt, engem többé nem lát.

Szóval elég hamar le lehet erről szoktatni a pasikat.

Én sokáig biztos nem tűrnék meg magam mellett olyan pasit, aki ennyire nem tudja uralni a testbeszédét és aki nyílt flörtöléssel aláz meg.

2021. aug. 31. 00:15
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
A férjem még a kocsiból is fordult utánuk, ha gyalog mentünk, akkor meg kB 180 fokban fordult a feje, meg egy tál kellett volna a szája alá, hogy a nyálat felfogja. Ha szóvá tettem, hogy ennyire nem kellene, mikor ott vagyok, akkor én voltam a hülye. Már nem a férjem.
2021. aug. 31. 05:35
 20/25 anonim ***** válasza:
16%
Csak az idióta feministákat zavarja. A nők is megnézik a férfiakat.
2021. aug. 31. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!