Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnál hozzá, ha a párod tartaná az exével a kapcsolatot, vagy egy olyan személlyel, akivel volt közük egymáshoz? Váló ok lehet?
Rá szoktam finoman kérdezni a randizós időszakban, hogy hogy áll ezekhez a kérdésekhez, tartje-e a kapcsolatot exszel, szexpartnerrel vagy valakivel, akivel korábban kavartak, szerinte lehet-e ezek után barátság még köztük.
Ha igen, lekoptatom, nekem erre s hülyeségre nincs szükségem. Szóval nem akkor derülne ki, mikor már együtt vagyunk, mert annál nagyobb kizáró ok.
7-es vagyok
Mire fel a lepontozás? Leírtam, hogy én pl. kényszerből maradtam kontaktban az exel. És ha már így alakult, örülök, hogy normális a viszony. És hogy nem mindegy milyen jellegű az a kapcsolat.
Egyesek nem tudják elképzelni, hogy jóban lehet lenni azzal, akivel nem jött össze? Nem ilyen legjobb barátoknak lenni, de beszélőviszonyba, akár önszántukból.
Annyi ember van... Fölösleges tartogatni pont azt az egyet és számomra azt is jelenti, hogy nem tiszteli az illető annyira a leendő párját, hogy elvarrja ezeket a szálakat.
Én nem vagyok rosszban egyik exemmel sem, de nem írok nekik semmit. Nem vagyunk barátok, nem is lehetünk többé, arra akkor kellett volna gondolni, mielőtt belementünk valami szorosabba. Innentől fogva nincs mit fecsegni egymással.
Szóval nekem 10 ember barátságát, ami már 14 éve tart, el kellene dobnom, mert van benne egy exem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!