Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés
Kb egy éve összejöttem egy cigány származású nővel. Tanult hölgy nem egy alacsony iskolai végzettséggel. Nem egy bunkó alpári nőről van szó. Van 3 gyereke akik viszont nem éppen az anyjukra hasonlítanak a stílusukkal. A hölgy múltja nem éppen valami bíztató volt mert valamikor régen prostituáltként élte az életét. Nagyon sok időt töltöttünk együtt nem is volt vele semmi bajom még a múltját is elfogadtam de a gyerekei na azokkal nem bírtam egyszerűen nem bírtam elviselni a tizenéves gyerekek viselkedését. Trágár beszéd és már 14 évesen pasizik elveszíti a szüzességét és lehetne sorolni. A hölgy persze mai napig nyaggat hogy ne hagyjam el de nekem ez így nem megy. Ha nem lennének a gyerekei más lenne minden de 3 gyereket nem veszek a nyakamba. A családom pedig nagyon is ellenezte ezt az egészet. 35 éves vagyok de most mondom azt hogy lehet jobb egyedül lenni mint egy ilyen családba bekerülni
2021. aug. 30. 04:19
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem stabil az érzelmed a cigány nő felé. Mint írod, ott a 3 gyerek, felnőnek téged fognak megverni ha nem adsz nekik ezt vagy azt. Vér nem válik vizzé! A nő azért mondja hogy ne hagyd el mert fel kell nevelni a gyerekeit, te pedig meg fogod tenni ha vele maradsz. Magyar nő nincs a kozeledben csak ez?
2021. aug. 30. 04:23
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Ha valaki olyan emberrel köti össze az életét, akinek homlok egyenest más a mentalitása, életvitele, az egész életére szóló konfliktus-sorozatot zúdít a saját nyakába.

Lehet értelmes, de ő külön világ marad akkor is. Amit magával hozott,

azt nem tudja levetkőzni akkor sem, ha hat diplomája van és olvasott.

Emberi, életviteli, mentalitásbeli szempontból marad, amit hozott magával.

2021. aug. 30. 04:55
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

2-es vagyok. Ahonnan jött, azoknál értelmesebb, talán némileg intelligensebb is, de a rafinériája jellemző= veled akarja felneveltetni a gyerekeit.

Lehet jó nő, de a kulturális különbségeket nem lehet összefésülni, azok

rendre kiütköznek.

Keress magadhoz való nőt, mert nagyon megszívod, kifosztanak,

és nem fogsz tudni szabadulni tőlük. Most menekülj, míg nem késő.

2021. aug. 30. 04:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"A hölgy múltja nem éppen valami bíztató volt mert valamikor régen prostituáltként élte az életét."

Ezek után mi a kérdés? Kva volt, összebarkácsolt innen-onnan három gyereket.

Neked eljátssza a kedves, rendes asszonyt, közben totálisan hülyének néz.

2021. aug. 30. 04:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"A hölgy persze mai napig nyaggat hogy ne hagyjam el de nekem ez így nem megy. "

Pattintsd le. Nyaggassa valamelyik velebelit.

2021. aug. 30. 05:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Összejöttél 3 gyerekes ex-prostival, akivel rosszul érzed magad a kapcsolatban.

Jól döntöttél? Ha nem vagy mazoista, szerintem nem.

2021. aug. 30. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Tanult exprosti 3 neveletlen pujával.

Ha nem elég elolvasni,hogy felfogd,akkor mondd hangosan vagy írd le 100x!!

Milyen jövőd van velük?

Két éven belül jönnek az unokák,az "udvarlók" gyerekek párjai, újabb problémák.

Közben még ti is összehoztok vagy 3 gyereket,mi kell még a nyomorhoz?

Esetleg,ha van munkahelyed,hagyd a p.csába azt is,aztán majd odaköltöztök a szüleid nyakára.

Amennyi eszed van,nem csodálom,hogy tanultnak nézed a nőt.

2021. aug. 30. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Sajnos mivel az eltartandó (még nem önállósodott) gyerekei egy nővel együtt "csomagban" jönnek, minden gyerekes nő esetén a párválasztás szerves része kell legyen az is, hogy ezeket a gyerekeket el tudod-e fogadni. Ha nem, akkor nem megy a dolog. Nekem van olyan női rokonom, akinek az egyébként jól működő párkapcsolatát, amelyből közös gyermek is született, a férfi előző házasságából származó, lázadó kamasz lány vágta menthetetlenül tönkre. Néha még a nem együtt élő rokonság (pl. anyós) is komolyan próbára tehet egy kapcsolatot; az együtt élő családtagok menthetetlenül megmérgezhetik. Úgyhogy jól döntöttél, mert sok kínlódástól kímélted meg magad.

35 évesen egyébként épp jó korban vagy még, hogy találj akár egy gyermektelen, akár egy kisgyerekes 30 körüli nőt is és családot alapíts. Nincs szükséged ilyen súlyos kompromisszumokra.

2021. aug. 30. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!