Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év együtt járás elhagynád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év együtt járás elhagynád a párod,hogy új életet kezdj más országban?

Figyelt kérdés
Ezek alatt az évek alatt nem lett gyermekünk mert még nem állt rá készen nem volt házunk, azóta sincs. Nem házasodtunk össze, és a kapcsolatunk unalmas. Soha nem járunk el sehová sajnos. A családom egyik fele külföldön él, szeretem a páromat de valószínűleg ez az élet nagyon unalmas lenne. Irigylem a körülöttem élőket akik folyton randizni járnak és nyaralnak. 26 éves vagyok, szakítsak? Új életet kezdhetnék külföldön, nagyon szeretem a párom de tényleg nem mennénk együtt soha sehova és elmúlnak az éveim... Dolgozni mennék, és hátha esetleg még a szerelem is rátalálna valaki mellett aki pár év után is képes randira hívni és el köteleződne mellettem. Ti mit tennétek?

2021. aug. 29. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Próbálnék a párommal beszélni, hogy én mit szeretnék a jövőtől és hogy ő mit szeretne.
2021. aug. 29. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

ha te valóban szeretnéd a párodat, akkor fel se merülne a gondolat, hogy szakítasz vele és csajozol külföldön.

amúgy nem, nem vonz a külföldi élet.

2021. aug. 29. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyezik az életstílusotok. Fiatal vagy, előtted az élet. Hagyd a fenébe és keress olyat, akivel összeilletek.
2021. aug. 29. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. aug. 29. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy a lány, vagy a fiú? Szerintem 6 év után már kellene, hogy tartson valahová az a kapcsolat. Akar-e gyereket a közeljövőben, házasságot, bármit? Vagy csak úgy van? Ez esetben én biztos szakítanék. Ha meg szeretne veled lenni, miért ne mehetnétek ki együtt?
2021. aug. 29. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is menjél.

Hogy lehet 26 évesen ilyen üres életet élni?

2021. aug. 29. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Menj.

Ez egy nagyon lapos kapcsolat. Ő csak elvan, örül, hogy van egy biztos nő/férfi az életében, de nem igyekszik boldoggá tenni.

A szerelem pedig nem minden. Fölösleges a kérdező fejéhez vágni, hogy "ha igazán szeretnéd a párodat". A szerelmet egy idő után megöli, ha nem tart sehová a kapcsolat, és csak punnyadtok, mint a nyugdíjasok. Ráadásul attól, hogy szeretsz valakit, még ésszel kell döntened. Én mérgező kapcsolatban voltam, és igen, a szakítás pillanatában még szerettem, ezért is volt nagyon nehéz kimondani. Ám azóta boldogabb az életem.

2021. aug. 29. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6 nap után sem hagytam volna el, nem hogy 6 év után… lett volna mindkettőnknek lehetősége (konkrét ajánlat), elmenni, maradtunk egymásért és jól döntöttünk.

A különbség az, hogy mi ketten tökéletesek vagyunk együtt-egymásnak. Nem tudok jobb férjet elképzelni, ő is hasonlóan vélekedik rólam. Nálatok nyilvánvalóan nem ez a helyzet.

2021. aug. 30. 01:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A te peldadban igazabol nem kulfold miatt hagynad el, hanem mert szar vele. Igy mindenkepp. Egy jo kapcsolatot viszont nem tudnek otthagyni. Mas kerdes, hogy vannak helyek, ahol keptelen lennek elni, es nekem nagyon fontos a hely hangulata, igy nem ismerkednek azzal, aki miatt szamuzetesbe kene vonulnom.
2021. aug. 30. 03:52
 10/10 anonim ***** válasza:

és hátha esetleg még a szerelem is rátalálna valaki mellett aki pár év után is képes randira hívni "

Ohhh de bájos, te olyan lány vagy aki még mindig a mesékben él.. ébresztő !

2021. aug. 30. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!