Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenféle kifogással jön, hogy miért nem akar szexelni (én vagyok a nő) és már baromira unom. 3 éves kapcsolat. Jogos?
1 éve költöztünk össze és az utóbbi időben tényleg volt pár nehéz időszakunk, ami miatt átlag heti 1-2 szex van. Sokat vagyunk összezárva, home officeból dolgozunk mindketten.
Híztunk is elég sokat a covid alatt, most változtattunk étrendet teljesen, próbálunk visszaállni.
Viszont a szex mennyisége továbbra se nőtt. Mindenféle kifogása van. Most a beosztása, aztán oltást kapott és fájt a karja, aztán most voltunk egy szülinapi bulin tegnap és másnapos volt egész nap kb... kicsit tököm kivan. Sokszor vagyok megértő én se akarom, hogy erőltetett legyen és mikor éjszakázik meg ilyesmi nyilván megértő vagyok. De most pl. 7 napja nem szexeltünk. Oké, hétfőn kedden programunk volt, de szerdán belefért volna. Csüt éjszakázott, pénteken szarul volt az oltástól, szombaton meg suliztam aztán mentünk szülinapozni.
De ott volt a szerda, amikor eszébe se jutott kezdeményezni pedig tudtuk, hogy a többi nap húzós a héten...
24 éves férfi, nincs más a képben, nem masztizik sokat, nem poreszezik sokat. Régen sok, jó szex volt, amíg irodáztunk és jobban néztünk ki. Most elpunnyadtunk ok megértem de dolgozunk rajta, lesz vagy fél-1 év mire lefogyjuk a felesleget, addig ez lesz a normális?
Kapcsolat többi része egyébként kifogástalan, viccen kívül. Jó ember, szeretek vele élni, eltudom képzelni vele a jövőt is mert megbízható, kedves, odaadó, érdeklődő, személyiségileg is passzolunk mindenben.... de nem akarom ha a szexuális életünk ennyiben kifújna

lol😅 "jogos?"
Ja, tök jogos, hogy az egyébként kifogástalanul működő párkapcsolatoddal és a pároddal, akiről lényegében csupa jót mondasz nem vagy megelégedve. Úgy értem, hogy keresed a bajt ott is, ahol nincs.
Átlag heti 1-2 szex. Mi ezzel a probléma? Vagy mit szándékozol tenni, ha már ennyire unod? Szakítasz, esetleg megcsalod a párodat?
Lehet, hogy most egyáltalán nem leszek szimpatikus, de sokan jó dolgotokba azt sem tudjátok, hogy mit csináljátok😂 Adott egy jól működő párkapcsolat, egészségesek vagytok, illetve nem nagyon vannak más problémák az életetekbe, jó minden. De neked találni kell valahol mégis egy hibát, amivel majd szépen lassan tönkreteszed az egészet, mert idővel annyira rákattansz erre a "heti 1-2 szex kevés " dologra, hogy elhidegülsz majd szépen a párodtól. Ha lennének más problémáid is az életben, esetleg nagyobb céljaid, amikért napi szinten küzdesz, akkor mondjuk ez lenne a legkisebb problémád.
Én azt mondom neked, hogy a heti 1-2 szex az teljesen átlagos. Esetleg találj magadnak valami elfoglaltságot. Ez lehet igazából annyi is, hogy különböző könyveket olvasol. Vagy játékokkal játszol, például Xboxon. Festesz vagy rajzolsz. De igazából bármi, ami téged szórakoztat és a felesleges energiáidat levezeted, akkor neked is elég lesz a heti 1-2 szex. De ha ezen fog járni folyamatosan az eszed, akkor egyre jobban felerősíted magadban azt az érzést, hogy neked ez kevés. Az ilyesfajta érzéseinket is mind magunk irányítjuk. Ha nem akarod tönkretenni az egyébként jól működő kapcsolatodat, akkor ezt jól átgondolod.
Azok akik írják, hogy keressek hobbit meg elfoglaltságot, van bőven.
Heti 5 napot dolgozok illetve pénteken munka után, és egész nap szombaton suliban vagyok, felnőttoktatási képzésben. Emellett járok úszni heti 2x, és hétvégén mindig kivétel nélkül találkozunk a barátainkkal is, ez néha együtt közösen, néha külön lányos-fiús program. Szokott külön töltött idő is lenni mert én sokszor csinálok anyukámmal is egész napos anya-lánya programokat, hisz ritkán látom, múltkor is egész vasárnap kettesben strandoltunk. Illetve ha itthon vagyok is elfoglalom magam, tanulok, főzök, játszok a gépen a játékommal.
Én ilyen típus vagyok, van, hogy még munka + suli után este 8kor is képes vagyok pl porszívózni nekiállni, azt érzem végtelen energiám van hiába csak 5-6 órákat alszok. Ő a szöges ellentéte, szeret lustizni, ha csak 8 órát dolgozik utána már tök fáradt. Ettől függetlenül ő is aktív, neki is szeptemberben indul a képzése, látogatja a szüleit, srácokkal eljárnak ide-oda stb.
Szóval van bőven hobbi és külön töltött idő is. Én csak egyszerűen azt érzem, hogy túl nagy törés volt nekünk az elmúlt 1 év, túl sokat voltunk egymás nyakán, túlságosan befordultunk és bár hiába voltunk együtt kitartóan, hiába volt veszekedésmentes időszak és hiába voltunk egymás támaszai, érezzük az utóhatásokat.
Nekem simán beleférne a 2-3 naponta szexelés is, ő valóban sokszor inkább egy pihenésnek jobban örülne. A libidónk eltérő, ezt jól tudom, mert már az összejövésenkkor is kihangsúlyozta, hogy neki a szex nem prioritás és nem ekörül forog minden. Persze az elején nyilván több volt, a rózsaszín köd meg ilyesmi, meg amikor összeköltöztünk akkor is hirtelen sok lett hisz mienk volt az egész lakás, aztán beállt egy átlag heti 1-2 szintbe, amit én néha keveslek, mert anno kevés volt az együtt töltött időnk és a helyünk, most minden adott, és mégsem.
Az biztos, hogy itt nincs szó kihülésről, mert tényleg napi szinten ad visszajelzést (én is neki), hogy vonzódik. Rengeteget bújik, simogat, puszilgat, bókol, meglep apróságokkal, mindig érdeklődik mindenről, tényleg én úgy érzem, hogy tökéletes ember és ilyet 1000ből 1x fog ki az ember, csak jó lenne néha ha visszatérne ez az egymásért megőrülős szex, jó lenne ha néha random megkívánna és kezdeményezne a semmiből, lenne spontanitás stb.. anno ha randiztunk elég volt a combját megsimogatnom és az utca közepén is felizgult, mostmár ez azért jóval másabb. És igen, néha hiányzik, hogy ennyire kívánjanak.
De én bízom benne, hogy ha újra leadom a feleslegemet, ami amúgy nem kevés, közel 20kg jött fel rá is, rám is, akkor talán helyrejön a szex is.

"túl nagy törés volt nekünk az elmúlt 1 év"
Tyűha, nem semmi drámai dolgok történtek/történnek ám veletek.

1. Nem egyezik a libidotok. Ami nem baj, ha eltudod fogadni. Ha nem, keress mást.
2. Jó dolgod an te sem tudod már h mit találj ki.
"Tyűha, nem semmi drámai dolgok történtek/történnek ám veletek."
és ezt miből sikerült megállapítani? tudtommal ez egy olyan portál, ahová bármilyen párkapcsolati problémát kilehet szabadon írni, ha az lenne a bajom ,hogy büdöset fingik, ahhoz is van jogom kiírni és tanácsot várni. árad a rosszindulatúság, csak azért, mert sok a megkeseredett ember a szar tapasztalataival, szerintem az eltérő szexuális igény nem kis probléma és nem kell lealacsonyítani azért, mert ti abban a mentalitásban éltek, hogy ez semmi és mások mennyivel többet szenvednek.
ja és válaszul az állításodra, az elmúlt 1 évben eltemettem a 14 éves kutyámat, anyukám covidban élet-halál között volt hetekig, a fizetésem felét hónapokig utaltam neki kérdés nélkül mert ő táppénzt kapott ami seggtörlésre volt elég, ezáltal midnen megtakarításomat feléltem, tömegben pánikrohamok jönnek rám mert hónapokat voltunk a lakásba zárva, volt egy munkahelyváltásom mert a covid az előző helyet tönkretette, nagymamám agyvérzést kapott ami miatt folyamatos ellátásra szorul hónapok óta és nővér jár hozzá infúziót bekötni minden nap heti 40 ezer forintért amit ketten osztunk el édesanyámmal, bátyám londonban él és motorbalesetet szenvedett ami miatt napokig azt se tudtuk, hogy felépül-e, határzár volt esélyünk se volt kimenni hozzá és még sorolhatnám, de azok már elég privát jellegű dolgok és nem szeretném, ha felismernének.
de nyilván, jókedvemben sírok itt és szándékosan a bajt keresem, mert annyira hiányzik még +1 stresszfaktor

Én most totál mást fogok mondani mint előttem.Olvasva a napi heti programokat.
Ne haragudj meg,de levegőt szoktatok venni?En agyfaszt kapnék,ha így kene töltenem a napjaimat!
Mert ez a rohangálászás,ez,hogy mindent akarok,mindenkivel sehova se vezet.Félsz,hogy lemaradsz valamiről?
Ez nem élet,hanem kapkodás,amit leműveltek!Szociális élet?
Jó!Csak eppen magánszféra nulla fér bele.Gondolod majd gyorsan lezavartok egy numerát anyu palcsintasütése után és koncert előtt,vagy a baratoktól hazafele útban moziba.
Üljetek meg a se......ken egy hetvégén csak kettesben!
Vagy ez lehetetlenség lenne?
Tekintve, hogy mindketten itthonról dolgozunk egy 45 nm-es lakásban, szerintem teljesen érthető, ha a többi időben szeretnénk kimozdulni. Gondold el azt, hogy felkelsz reggel 8kor, kiülsz a nappaliba, dolgozol ott délután 5ig, és akkor utána még itthon kéne ülni a seggeden egész este. Mindketten aktív életet éltünk a covid előtt is, pedig akkor még irodába is jártunk. Most egy nap 16 órát itthon vagyunk (alvás + munka),tényleg ilyen félelmetesnek hangzik, hogy minden nap kimozdulunk pár órára barátokkal, vagy kettesben?
Egyébként vannak itthonülős hétvégéink, ha szar idő van, vagy ha kimerültek vagyunk. Rengeteget főzünk, filmezünk itthon, van társasunk, illetve van két kisállatunk, akikkel rengeteget játszunk.
Nem értem honnan ez a letámadás..

És ezt elmondtad hogy neked spontaneitás kell?- az hogy jelzéseket ad neked hogy vonzódik hozzád egy " kicsit lehet megszokásból" is. Lehet sok neki amit felszedtel kg-ban de nem akarja elmondani nehogy megbántson..
Nálunk pl gondok vannak így már 1,5 éve nem szexeltunk max 1 2 orál volt csak pedig együtt élünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!