Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrjít a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrjít a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18/F vagyok és már 4-5 hónapja jöttem össze a barátnőmmel és együtt is vagyunk. Viszont néha már kezd sok lenni. Állandóan ölelgetne és puszilgatna, mindig mondja hogy "szeretgess meg" amitől feltartva érzem magam. Mindig kiszívja a nyakam véletlenül és utána megbánja, de újra és újra előfordul. Amikor főz és éppen van 1-2 percre akkor ott hagyja a félkész kaját és rajtam mászkál ami miatt mindig elfelejti hogy amúgy főz valamit, a szerencsének köszönhető hogy nem ég oda. Amikor aludnunk kéne folyton csókolgat, simogat, ölelget amit zavar mert ezzel nem hagy aludni. Amikor átmegyek a kanapéra vagy megsértődik vagy esküszik hogy hagyni fog, de ez sosem így történik. Állandóan ellenőrizgetné az üzeneteimet és ha egy lány rám ír akkor onnantól kezdve őt r*bancnak vagy k*rvának hívja ha eszébe jut, pl.: és mit irogattál megint avval a kis r*bancal?

Nem is értem miért mentem bele a kapcsoltba. Nagyon megbántam mert nem tudok kiszállni belőle. Nem tudok hova menni. Tényleg nem. Egyedül csak dolgozni tudok esetleg két állásban és el tudok költözni egy másik albiba.

2021. aug. 29. 18:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

"18/F vagyok és már 4-5 hónapja jöttem össze a barátnőmmel és együtt is vagyunk. Viszont néha már kezd sok lenni. Állandóan ölelgetne és puszilgatna, mindig mondja hogy "szeretgess meg" amitől feltartva érzem magam. Mindig kiszívja a nyakam véletlenül és utána megbánja, de újra és újra előfordul. Amikor főz és éppen van 1-2 percre akkor ott hagyja a félkész kaját és rajtam mászkál ami miatt mindig elfelejti hogy amúgy főz valamit, a szerencsének köszönhető hogy nem ég oda. Amikor aludnunk kéne folyton csókolgat, simogat, ölelget amit zavar mert ezzel nem hagy aludni."

Idáig tetszett és irigyeltelek.

"Amikor átmegyek a kanapéra vagy megsértődik vagy esküszik hogy hagyni fog, de ez sosem így történik. Állandóan ellenőrizgetné az üzeneteimet és ha egy lány rám ír akkor onnantól kezdve őt r*bancnak vagy k*rvának hívja ha eszébe jut, pl.: és mit irogattál megint avval a kis r*bancal?"

Innentől megrémültem.

2021. aug. 30. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!