Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít a barátnőm. Mit tegyek?
18/F vagyok és már 4-5 hónapja jöttem össze a barátnőmmel és együtt is vagyunk. Viszont néha már kezd sok lenni. Állandóan ölelgetne és puszilgatna, mindig mondja hogy "szeretgess meg" amitől feltartva érzem magam. Mindig kiszívja a nyakam véletlenül és utána megbánja, de újra és újra előfordul. Amikor főz és éppen van 1-2 percre akkor ott hagyja a félkész kaját és rajtam mászkál ami miatt mindig elfelejti hogy amúgy főz valamit, a szerencsének köszönhető hogy nem ég oda. Amikor aludnunk kéne folyton csókolgat, simogat, ölelget amit zavar mert ezzel nem hagy aludni. Amikor átmegyek a kanapéra vagy megsértődik vagy esküszik hogy hagyni fog, de ez sosem így történik. Állandóan ellenőrizgetné az üzeneteimet és ha egy lány rám ír akkor onnantól kezdve őt r*bancnak vagy k*rvának hívja ha eszébe jut, pl.: és mit irogattál megint avval a kis r*bancal?
Nem is értem miért mentem bele a kapcsoltba. Nagyon megbántam mert nem tudok kiszállni belőle. Nem tudok hova menni. Tényleg nem. Egyedül csak dolgozni tudok esetleg két állásban és el tudok költözni egy másik albiba.
"18/F vagyok és már 4-5 hónapja jöttem össze a barátnőmmel és együtt is vagyunk. Viszont néha már kezd sok lenni. Állandóan ölelgetne és puszilgatna, mindig mondja hogy "szeretgess meg" amitől feltartva érzem magam. Mindig kiszívja a nyakam véletlenül és utána megbánja, de újra és újra előfordul. Amikor főz és éppen van 1-2 percre akkor ott hagyja a félkész kaját és rajtam mászkál ami miatt mindig elfelejti hogy amúgy főz valamit, a szerencsének köszönhető hogy nem ég oda. Amikor aludnunk kéne folyton csókolgat, simogat, ölelget amit zavar mert ezzel nem hagy aludni."
Idáig tetszett és irigyeltelek.
"Amikor átmegyek a kanapéra vagy megsértődik vagy esküszik hogy hagyni fog, de ez sosem így történik. Állandóan ellenőrizgetné az üzeneteimet és ha egy lány rám ír akkor onnantól kezdve őt r*bancnak vagy k*rvának hívja ha eszébe jut, pl.: és mit irogattál megint avval a kis r*bancal?"
Innentől megrémültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!