Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megérthető? Fél év után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérthető? Fél év után a páromnak minden összejött az életében és ki is lépett az én életemből is.

Figyelt kérdés
Üzletember, sok pénzt bukott, bele is rokkant kicsit,nem tudta kezelni és emiatt engem is ignoralt. Két hónapig nem tudtam róla semmit. Most előkerült,azt mondja, kezdi magát összeszedni,és sajnálja,amit tett,de azért tűnt el,mert nem akart bantani,és fájdalmat okozni nekem, mert egyszerűen semmit sem tudott kezelni a munkahelyi kudarca miatt. Hogyan reagalnatok? Mrgbocsatanatok ?
2021. aug. 28. 12:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Milliókat bukott,mindenki tartozik neki,pereskedesek,kb ezek,amik a háttérben vannak,azt mondta
2021. aug. 28. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érthető, hogy háttérbe került hirtelen a csajozás.
2021. aug. 28. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem érezte magát eléggé férfinak és félt, hogy megalázó lenne a helyzet. Sajnos, a környezetemben amikor egy férfi megsüllyedt, szinte mindig fél éven belül vége lett a kapcsolatának. Akkor is, ha helyrejött az illető. Ez ilyen. A férfiakkal szemben gyakori elvárás, hogy mindig erősek maradjanak és ebből fakad a férfiasságuk egy része.

#9: Menj már el pszichológushoz az undorító férfigyűlöleteddel. Köszi. Vagy szedj fel itt valami incelt, összepasszolnátok.

2021. aug. 28. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem így már nem kéne. Ha szeretjük egymást, akkor jóban rosszban..
2021. aug. 28. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy kocsmai haverságba belefér, párkapcsolatba nem
2021. aug. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!