Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy megbántott a párod, nem engesztelt ki, te mégis utána lefeküdtél vele?
- Mi a terv?
- Valamilyen cselekedet végrehajtásához szükséges lépések elgondolása.
Igen, egyszer, de nem is volt jó a szex, így azóta nem fekszem le vele, amíg nem békülünk ki. És sokan sztem félre is tudják érteni, nem zsarolom őt, egyszerűen nincs kedvem hozzá, és mivel ő olyan típus aki nem hajlandó beismerni a hibáját, mindig engem hibáztat, és nem kér bocsánatot, ezért hát sajnos van hogy napokig morcos vagyok és nincs szex.. Végül aztán mindig kibékülünk csak ő sem egy egyszerű eset
Amikor egyetlenegyszer lefeküdtem vele mikor haragudtam rá, az azért volt mert rettenetesen vágytam a szexre és úgy gondoltam h ha egy jót szexelünk majd egyszerűen elmúlik a fájó érzés és elfelejtem az egészet de nem így lett
Volt, többször is.
Hogy miért? Hát mert őrülten kívántam:)
Úgy mondanám, hogy azzal engesztelt ki. De nem szabad ezt csinálni, meg kell inkább beszélni a problémákat. Mi a szőnyeg alá (illetve inkább a paplan alá:) söpörtünk mindent. Nem is lett jó vége a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!