Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól félek hogy elvesztettem a nőiességem a szemében! Mit tanácsoltok? Lehet csak én érzem magam kényelmetlenül a társaságában
Figyelt kérdés
Hétfőn volt egy nőgyógyászati műtétem!Babát szeretünk volna össze is jött, de sajnos nem fejlődött rendesen és el kellett venni mert rám is veszélyes volt! :( Mióta haza jöttem a kórházból csak arra tudok gondolni hogy soha többé nem leszek nő a szemében!!2021. aug. 27. 11:57
11/13 Ypszilon1980 válasza:
Borzasztó lehet, nagyon sajnálom. Ezzel úgy vagyok, hogy ha a kapcsolat jó, akkor nincs miről beszélni, alap, hogy a párod támogat ebben, hagyni kell időt erre, mást nem tudsz tenni.
12/13 anonim válasza:
Az ő szemében nyilván nem vesztetted el a nőiességed, nem attól lesz valaki nő, hogy képes kihordani egy gyereket.
Én azt tanácsolom neked, hogy beszélgess erről sokat vele, de ne fordulj el tőle és zárkózz magadba, mert az viszont a kapcsolatotok rovására mehet.
13/13 A kérdező kommentje:
12#
Igazából én próbálok oda bújni hozzá ha filmezunk beszélgetni de ő az a típus aki majd maga feldolgozza
Tudom hogy nem lehetünk együtt majd csak 4-5 hét múlva de úgy látom rajta hogy nem is érdekli. Ha megkerdezem azt mondja jól van el kell neki fogadni!
Szerintem a kapcsolatunk nem fogja túl élni!
2021. aug. 27. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!