Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye, vagy szerintetek is visszament az exéhez?

Figyelt kérdés

Elkezdtem 1 hónapig találkozgatni egy fiúval, aki benne volt egy 3 éves kapcsolatban, eljegyzés, minden meg volt. Amikor mi megismerkedtünk azóta 2 hónapja külön volt az exével, nem is beszéltek. Nekem az első nap leszögezte, hogy nem akar komolyat senkitől, sem kapcsolatot, mert annyira szerelmes (volt) a barátnőjébe, hogy ez neki így 2 hónap után még nem megy. Ezzel a tudattal belementem, mert én is 2 hónapja szakítottam a barátommal, eléggé padlón is voltam, kicsit kiakartam szellőztetni a fejem. Máskülönben nem mentem volna bele. Az első naptól kezdve hangoztatta, hogy ő engem mennyire kedvel, mennyire normális vagyok, és hogy szeretne velem barátságban maradni később is. Aztán második nap már olyat mond, hogy megszeretne engem jobban ismerni, több időt szeretne velem tölteni mert nagyon kedvel. Aztán eltelt egy kis idő, 4-szer le is feküdtünk. Azt mondta milyen jó velem. De azt persze mindig hangoztatta, hogy ő nem akar semmi komolyat, nem akar kapcsolatot sem tőlem, sem mástól, szex előtt és után is. Hogy ő nem fogja még egyszer kinyitni a szívét ennyire egy nőnek sem. A találkozásaink alatt viszont mindig az exéről beszélt, magát okolta amiért tönkre ment a kapcsolatuk, végig siránkozott utána. Innen látszott, hogy még mindig szerelmes belé, és hogy még mindig nem tudta magát túl tenni rajta. Aztán mikor találkoztunk, mondta, hogy megkereste őt az exe 2 hónap után. Írt neki a lány, hogy újra megakarja vele próbálni, és hogy hiányzik neki, menjen át hozzá és beszéljenek. Át is ment hozzá, aztán összevesztek. Aztán végig az exét szidta. Mondta, hogy ő is megpróbálná vele újra, csak valamin mindig eldurvul a dolog és összevesznek. Aztán utána már mást mondott, hogy nem, ő biztos nem próbálná meg vele megint, kizárt. Ez előtte való nap történt, mikor találkoztunk. Aztán aznap nálam volt, megint szépeket mondott, hogy mennyire jól érzi magát velem, szívesebben tölt velem időt mint másokkal és hogy nem csak akkor találkozgat velem szívesen ha szexelünk. Hogy én mennyire más vagyok mint a többi lány, különleges vagyok, blablabla. Hogy én őt meghallgatom, az exe bezzeg egy szemét volt. Én persze ezeket egy percig sem hittem el, mert megint mondta, hogy ő senkivel nem akar kapcsolatot. Aztán rá alig egy hétre írtam neki, hogy akar-e találkozni meg átjönni. Aztán olyat írt, hogy megismert egy másik lányt és nem akarja hogy vele tönkre menjen a dolog, írtam neki, hogy ez érdekes, egy hete még azt mondtad és végig hangoztattad, hogy te nem akarsz kapcsolatot senkitől, és én vagyok számodra olyan különleges. Írta, hogy hát ha valami kialakul akkor azt nem lehet kontrollálni. És pont akkor koptat le alig egy hétre azután, mikor az exe rá ír, akibe még mindig szerelmes, hogy jöjjenek újra össze, micsoda véletlen egybe esés.

Kicsit hülye a sztori, de mit gondoltok?

2021. aug. 27. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Itt az a lényeg, hogy téged semmiképpen sem akart komolyra, de ehhez nem volt gerince, hogy a szemedbe mondja. Miért? Mert addig is mehetett hozzád, közben meg kereste az elképzelésének megfelelőt. Lehet megtalálta, és ez nem biztos, hogy az exe.

A helyedben soha többé nem állnék szóba vele semmilyen körülmények között.

2021. aug. 27. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Saját magát szívatja a srác hogy nem új kapcsolatokra nyit es az exe rángatja mint egy marionett bábut.

Nem te leszel aki megfogja majd, annyi biztos.

Plusz lehet eleve szeretoje volt es amiatt mentek szét. Szoval ha mas csaj is lenne a dologban es nem az ex, akkor azt 100, hogy korábbrol már ismeri csak valszeg a csaj korabban lerázta azaz kaparnia kell.

Általában az ilyen srácok szeretnek szenvedni azaz mindig az kell aki lerázza...

2021. aug. 27. 10:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Első nap mondta, hogy előttem próbálkozott más lányoknál is és amint kijelentette nekik, hogy ő nem akar kapcsolatot az összes lány visszautasította.
2021. aug. 27. 10:52
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
82%

#1essel nem értek egyet, a frici végig szajkózta,h ő csak dugni akar, búfelejteni. Ahogy Kérdezőnk is.

Mindketten hülyék vagytok, de a frici egy akaratgyenge fos alak is mellé.

2021. aug. 27. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb neked nélküle.
2021. aug. 27. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Te voltal az ugrodeszka. En pont igy jartam, bar velem nem voltak oszinrek, de zavart, h siratta a regit, s aztan se szo se beszed, egy uj lanyert elhagytak.
2021. aug. 27. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
csak hiányzott neki a babusgatás, szerintem nem jöttek ösze akkor az exével
2021. dec. 22. 18:44
 8/8 anonim válasza:
Ebbe a helyzetbe kerültem… esetleg van valami tanácsod?:( így a továbblépés terén. Az biztos, hogyha felkeresne nem állnék többet szóba vele, ennél több vagyok. Egyszer valaki opcióként kezel, vége. De úgy érzem ez egy akkora csalódás, hogy nem tudom hogyan bízhatnék újra az emberekben. Ahogy azt sem, hogy hogyan lépjek túl ezen. Harag és csalódottság van bennem, közben fáj hogy minden hazugság lehetett… ezzel szembe kell néznem.
2023. nov. 16. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!