Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lephetném meg? Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg? Semmi nem jut eszembe.

Figyelt kérdés
A barátom és köztem kicsit nagy az anyagi külömbség...Ő egy gazdagabb pasi,en pedig nem vagyok valami pénzes csaj...gyönyörű házban él és meg van mindene,én még attól is félek,hogy behivjam őt hozzám...szeretjük egymást meg minden,de az a gond,hogy mivel ő egy gazdagabb családból való...nem tudom mivel lephetném meg Karácsonyra,minek örülne vajon?Segitsetek:((
2008. dec. 10. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia, szerintem az anyagiak miatt ne aggódj a szerelem normál esetben nem erről szól, és a pasid nyílván tisztában is van a helyzeteddel.

Szóval szerintem csinálj neki valami kis albumot, ahol közös képek felírások vannak, esetleg ragassz be közös mozijegyet vagy képeslapot, ilyesmiket.

Nem drága és kedves ajándék.

Mondjuk így nagyon nehéz, hogy nem ismerjük egyikőtöket sem. De ez egy alternatíva lehet.

Remélem valamit tudtam segíteni.

2008. dec. 10. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezen ne is törd a fejed! Én is voltam hasonló helyzetben: a barátnőmék sokkal gyengébben álltak anyagilag mint a mi családunk és mégis olyan ajándékokkal tudott meglepni, hogy szóhoz sem jutottam. Mondjuk az is igaz, hogy ha egy kavicsot adott volna, attól is majd kiugrottam volna a bőrömből. :)
2008. dec. 11. 01:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Készíts neki SÜTIT!:D

Komolyan! A pasikhoz a gyomrukon át vezet az út!

Rengeteg olcsó receptet találsz az interneten, és ha elkészíted, akkor egyszerűen beleteszed egy szép dobozba.

Átkötöd masnival és már kész is!

Ja, és itt egy tuti recept, ami tutira beválik nála!

Nagyon könnyű elkészíteni!

->Tripla csokis brownie

hozzávalók:

- 22-23 dkg liszt(lehet sima/rétes is)

- 23 dkg cukor

- 25 dkg vaj

- 1 tábla étcsoki

- 10 dkg tejcsoki ÉS ugyanennyi

fehércsoki, kockákra tördelve

- 2 kiskanál vaníliakivonat/1 csomag vaníliás cukor

- 4 tojás

- fél csomag sütőpor

Megolvasztod a vajat, fele szórod az étcsokit.

Leveszed a tűzről, és beleteszed a 4 tojást. Alaposan összekevered, majd belerakod a lisztet, a sütőport, meg a cukrot, ezeket ne gyorsan keverd.

ezután jöhet bele a vanília, a tejcsoki és fehércsoki kockák.

Amint ezeket beleraktad, gyorsan tedd a masszát egy kivajazott tepsibe, amit 180 fokra előmelegítettél. 25-30 perc elég is neki.

Jó étvágyat hozzá! :)

2008. dec. 15. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

mármint

a sütőbe:)

2008. dec. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!