Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátotokkal, ha kevés pénzt keresne?
Az eccerű balf@sz munkàs lecsapott megint ?
Vagy valamelyik nettós incel írt be ?
Ha komoly a kèrdès akkor dobd, mert téged nem èrdekel a pali , és az anyagi paramèterek fontosabbak
Ennyi pénzből is tudna magának ruhákat venni, ha nem is tommy hilfigert.
Legalább piacos cuccokat vehetne, hogy legyen mit felvennie.
Igen, szakítanék vele, mert szerintem alap hogy az ember ad magára. Volt már ilyen sz4rfaszú barátom, aki 1000 forintos lidlös polóra sajnálta magának a pénzt
Nagyon buta vagy.A szüleid is elég primitívek.
El kéne menni tanulni.
Mert a Tommy Hilfiger az annyira "menő", mi?
Elárulom, nem az, amerikai Fast Fashion márka, semmivel sem több, mint ők itthon a H&M.
Egyetlen Tommy cuccomért nem fizettem 15 dollárnál többet.
De ha ez a mérvadó, akkor jobb is, ha szakítasz vele.
Vagy keress olyat, aki ICON pólót hord, bármennyire igénytelen mellette, de legalább van lóvé.
Mondd meg a szüleidnek, hogy a Lölő már foglalt :)
Ja, és ezerszer inkább egy régi, de tartós szekrény, ami nem esik szét pár év után, mint az IKEA-ban kapható pozdorjás sz@rok.
Mondom ezt úgy, hogy mi a férjemmel bőven az átlag felett keresünk, mégis egy csomó bútorunkat én csináltam raklapokból, és nagyon jól funkcionálnak, praktikusnak, sőt, mutatósak. Ja, és olyan, amit én szerettem volna (szín és méret)
Jól kereső férfi vagyok de nincs sok ruhám nekem se nem értem minek kéne?Nem is vennék drága ruhákat ugyan úgy a koszos ruhákkal beküldeném 60 fokra bármilyen drága inget is.
Imádok kertbe mühelybe lenni és igen nem kapok szívrohamot ha koszos vagyok.
Mi az hogy nem modern a házuk?
Az en parom elvalt, jol meno ugyved , de hiaba keres miliokat..az osszes penzet a gyerekeire kolti magatol pedig meg egy fogkefet is sajnal.
Nyaralni engem nem hivtak es meg sorolhatnam..
Szoval hiaba keres jol, szerintem en jobban jarnek egy velem egyidos atlag fizetesu ferfival, akivel neha elutazhatok wellnesezni es persze en is beszallok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!