Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kilépni a mérgező kapcsolatomból?
Kérdező, mit szeretnél még hallani?
Leírtunk egy csomó mindent fent.
Nyilván te is érzed, hogy nem okés a sztori, azért írtál ide.
"Mikor szakítani akartam vele, akkor azzal jött, hogy neki fáj a szíve, rosszul éri magát, vagy akassza fel magát."
Öngyilkossággal való fenyegetés, a leggusztustalanabb érzelmi zsarolás.
"Ez szerinte azért van, mert veszekszek vele."
Mindig te vagy a hibás.
"Azt mondja én nem tudom mi az élet, mert még otthon élek, és kevesebbet keresek, mint ő."
Folyamatosan leszol,rombolja az önbecsülésed, önbizalmad.
"Azt mondta én semmit sem tudok az életről, meg hogy az ágyban is azért nem tud teljesíteni, mert veszekszem vele."
Mondom, mindig te vagy a hibás.
"De annak mi értelme, hogy visszakönyörgi magát, utána meg egyből pocskondiáz engem?"
Annyi az értelme, hogy osszezarjon. Jó és rossz időszakok váltakozása....a jó időszakok nagyon jók, és mindig jön a rossz, hogy zavar legyen a fejedben, hogy ne láss tisztán.
Neki az a jó, ha padlón vagy, akkor nincs erőd elhagyni.
Nincs két ember!
Egy ember van.
Aki nem szeret, aki xarul bánik veled, aki leszol,aki rombolja az önbizalmad, aki rombolja az önbecsülésed.
Ő nem szeret téged, akit szeretünk, azzal nem bánunk így.
Neki ez az egész, a hatalomról szól, hogy ő irányítson...
Mióta vagytok együtt?
Szokta magát sajnaltatni?
Mennyit panaszkodik?
Gyerekkorában történtek rossz dolgok, a múltjában?
Mennyi idősek vagytok?
Azért nem tudsz kilépni, mert a remény hal meg utoljára, és azt képzeled, majd jobb lesz. Pedig a: azzal, hogy rombolja az önbecsülésedet, nem lesz könnyebb kilépned.
Amit leírsz, az a bántalmazó kapcsolat tankönyvi példája, és ebből csak te magad tudod kiszabadítani magadat. Amíg úgy érzed, felelősséget kell vállalnod, hogy aki érzelmileg zsarol téged, az ne akassza fel magát, zsarolható maradsz, és zsarolni os fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!