Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok kilépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kilépni a mérgező kapcsolatomból?

Figyelt kérdés
Mikor szakítani akartam vele, akkor azzal jött, hogy neki fáj a szíve, rosszul éri magát, vagy akassza fel magát. Persze utóbbit állítása szerint csak úgy mondta, mikor rákérdeztem, ő nem akasztaná fel magát semmilyen dologért. Aztán kibékülünk, és újra pocskondiázni kezd. Szexelünk, hamar elmegy, utána pedig engem cserben hagy. Ez szerinte azért van, mert veszekszek vele. Béküléskor képes nekem virágot hozni. Azt mondja én nem tudom mi az élet, mert még otthon élek, és kevesebbet keresek, mint ő. Pedig ő se külön él. Azt mondja nem biztos hogy egy háztartást eltudnék vezetni, meg dolgozni járni mellette.
2021. aug. 22. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mit szeretnél még hallani?

Leírtunk egy csomó mindent fent.

Nyilván te is érzed, hogy nem okés a sztori, azért írtál ide.

2021. aug. 22. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Többre tartod az ő érzéseit, mint a sajátodat. Holott amit mond, az inkább egy drámaszakkör forgatókönyve, mint valódi mélységgel bíró szavak. Az én exem sosem volt az az irodalomkedvelő típus, szakításkor mégis olyanok jöttek belőle, hogy "olyan, mintha kést forgatnának a szívemben", stb. Nagyon sokszor megszántam én is emiatt, de hiba volt.
2021. aug. 22. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Hónapok óta itt szenvedsz. Azt is nem 1x kiírtad, hogy azért neked esik a pasi, mert elmész wcre és emiatt nem veszed fel a telefont. Sőt, azért is, mert éjszaka ki mersz menni pisilni. Felismerlek már az írásképed alapján. Őszintén, mire vársz? Ez nem egészséges kapcsolat. Csak az idődet vesztegeted, és egyre nehezebb lesz kilépni is, meg kilépés után egyedül is.
2021. aug. 22. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

"Mikor szakítani akartam vele, akkor azzal jött, hogy neki fáj a szíve, rosszul éri magát, vagy akassza fel magát."

Öngyilkossággal való fenyegetés, a leggusztustalanabb érzelmi zsarolás.

"Ez szerinte azért van, mert veszekszek vele."

Mindig te vagy a hibás.

"Azt mondja én nem tudom mi az élet, mert még otthon élek, és kevesebbet keresek, mint ő."

Folyamatosan leszol,rombolja az önbecsülésed, önbizalmad.

"Azt mondta én semmit sem tudok az életről, meg hogy az ágyban is azért nem tud teljesíteni, mert veszekszem vele."

Mondom, mindig te vagy a hibás.

"De annak mi értelme, hogy visszakönyörgi magát, utána meg egyből pocskondiáz engem?"

Annyi az értelme, hogy osszezarjon. Jó és rossz időszakok váltakozása....a jó időszakok nagyon jók, és mindig jön a rossz, hogy zavar legyen a fejedben, hogy ne láss tisztán.

Neki az a jó, ha padlón vagy, akkor nincs erőd elhagyni.

Nincs két ember!

Egy ember van.

Aki nem szeret, aki xarul bánik veled, aki leszol,aki rombolja az önbizalmad, aki rombolja az önbecsülésed.

Ő nem szeret téged, akit szeretünk, azzal nem bánunk így.

Neki ez az egész, a hatalomról szól, hogy ő irányítson...

Mióta vagytok együtt?

Szokta magát sajnaltatni?

Mennyit panaszkodik?

Gyerekkorában történtek rossz dolgok, a múltjában?

Mennyi idősek vagytok?

2021. aug. 22. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te mondd meg! Leírtad, hogy bunkó, megaláz, degradál, és szar az ágyban. Mi tart mellette? Az utcán minden második pasi ennél biztosan jobb.
2021. aug. 22. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudsz kilépni, mert a remény hal meg utoljára, és azt képzeled, majd jobb lesz. Pedig a: azzal, hogy rombolja az önbecsülésedet, nem lesz könnyebb kilépned.

Amit leírsz, az a bántalmazó kapcsolat tankönyvi példája, és ebből csak te magad tudod kiszabadítani magadat. Amíg úgy érzed, felelősséget kell vállalnod, hogy aki érzelmileg zsarol téged, az ne akassza fel magát, zsarolható maradsz, és zsarolni os fognak.

2021. aug. 23. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Olvass utána a bántalmazás körforgásának. Mindig vissza fogja könyörögni magát mert a te szivatásod neki örömöt okoz. Végleg le kell lépned, és terápia sem ártana.
2021. aug. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!