Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölt az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
2x randiztunk már de tegnap kB olyanokkal jott,hogy azért nem visz be a belvárosba mert nem mer fel vállalni, hanem velem akar lenni. Nekem itt. Kezdett fura lenni az egész hirtelen a semmibol. Ezt kerdore vontam és el indult a lavina... Én el koszonoetem tőle, hogy örültem! Nekem semmi felesleges energiám veszekedni
. Ő jókat kívánt a továbbiakban és le törölt. Szegyelt? Akkor mit akart? Egyik exem se szegyelt eddig. N29
2021. aug. 22. 14:01
1/13 Noren1989 válasza:
Nem derült ki a kontextusból.
Plusz javaslom, hogy nyugodtan fordíts némi kis időt az írásképedre, mert rosszul esik olvasni.
2/13 A kérdező kommentje:
Az írásom az angol telefonom ak köszönhető. Nem kell egyből támadni! Erre nem tartok igényt!
2021. aug. 22. 14:07
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér!
2021. aug. 22. 14:23
5/13 anonim válasza:
Te magad irtad hogy kerdőre vontad es elmondta a bajait aztan kvazi kidobtad.
Akkor mit nem ertesz.
6/13 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ. Elfogadta tőled a szexet és a törődést, de nem tekintett rád egyenrangúként, nem akart felvállalni téged. Önző módon viselkedett, tulajdonképpen kihasznált téged. Ne sajnáld, hogy vége. Keress egy olyan férfit, aki tisztel, és mindenestül szeret téged.
7/13 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem kapott semmi szexet tőlem!
2021. aug. 22. 15:37
8/13 anonim válasza:
Akkor tekintsd úgy, hogy csak az lett volna köztetek, semmi komoly.
9/13 anonim válasza:
Nem baj, nem is érdemelte volna meg. A lényeg, hogy nem voltál neki fontos. Hidd el, jobb, hogy ilyen hamar kiderült.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2021. aug. 22. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!