Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünk volt az igazi bűnös, azért hogy tönkrement a kapcsolat?

Figyelt kérdés

11 évig voltunk együtt a feleségemmel, tavaly ősszel költözött el, van egy kilenc éves fiunk, őt én nevelem, mert neki ez nagyon nehéz lett volna. Körülbelül három éve romlott meg a házasságunk, amikor megtudtam egy kollégájától, hogy rendszeresen megcsalt, erre bosszúból én is megcsaltam, és nemsokkal szakítás előtt tudta meg, amikor épp egy másik nővel voltam otthon, akkor épp betoppantott és látott minket aktus közben. Ő adta be a válókeresetet, én pedig nem is bántam igazából. Ő viszont engem hibáztatott, mondván megérdemeltem a sok megcsalást. Azóta se tudtam ezt tisztába tenni, hogy voltaképpen melyikünk volt a nagyobb bűnös ebben a helyzetben?

34F

2021. aug. 20. 23:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%

6-os!

Ismersz, kisköcsög? Többnek kellek, mint te.

7-es írta le a lényeget!

2021. aug. 21. 11:24
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

10-es!

Nem a kérdező lépett félre először.

2021. aug. 21. 11:25
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Ez a házasság nem.működött. Ezért lépett félre a feleséged,majd Te is,és egyiktek sem törekedett arra ahogy írod,hofy helyreállítható-e. Ez olyan veszett fejsze nyele...de hogy nem a feleséged neveli a gyereket,vagy legalább mindketten? Ilyet anyaként nem tudnék elképzelni.
2021. aug. 21. 14:50
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

12!

Tök mindegy hogy ki lépet félre először. Itt azon van a hangsúly hogy az anya otthagyta a gyermekét!!!!!

Máskülönben meg nem édes mindegy hogy ki lépett félre? Úgy is haldoklott a kapcsolat.

2021. aug. 21. 17:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért maradt nálam a fiam, mert ő úgy érezte én jobban eltudom látni a gyerek körüli teendőket. Félreértés ne essék nagyon örülök, hogy én nevelem, csak mint írtátok furcsa, hogy nálam van. Bevallom én is hibás vagyok a válás miatt, csak akkoriban nagyon nem így gondolkoztam, és sajnos elkövettem ugyanezeket a hibákat.
2021. aug. 21. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
96%

Egy kapcsolat két embertől függ, szavaidból úgy tűnik, hogy az első megcsalás előtt is rossz volt a kapcsolat, hiszen a feleséged részéről elhangzott ez a mondat. Ettől függetlenül nem mentség a megcsalás, ami miatt nagyobb bűnösnek gondolom a feleséged, ugyanakkor mindketten hibásak vagytok.

Számodra miért fontos, hogy ki a nagyobb bűnös? Úgy érzed érdemes tisztázni?

2021. aug. 22. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16!

És ha a felesége mondja az úgyis van? Honnan tudod a kérdezõ mit vétett a múltban?

2021. aug. 22. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

". Itt azon van a hangsúly hogy az anya otthagyta a gyermekét!!!!!"

Bezzeg a férfiak megtehetik, ugye?

2021. aug. 22. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy megtehetik?
2021. aug. 22. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen te voltál a hibás. A házasságban mindig, minden rosszban a férfi/apa a hibás, a jó pedig mindig a nő érdeme.

Ha a férfi félrelép, az azért van, mert egy disznó. Ha a nő lép félre, az azért van, mert szerencsétlent elhanyagolja a férje. Ez ennyire egyszerű...

2021. aug. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!