Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny?
Megrendelésre szoktam portrékat rajzolni és festeni. Néha elvállalok 1-1 aktot is. Ha férfit rajzolok akkor nincs is balhé, viszont ha nőt akkor már szakítani akar a barátnőm. Hogy értessem meg hogy ez a munkám, hidegen hagynak ezek a nők, kb annyira érdekelnek szexuálisan mint őt a nőgyógyásza?
Már gyomorgörcsöm van minden megrendelésnél ha látom hogy nőről van szó, mivel nem engedhetem meg magamnak hogy ne vállaljam őket.
Nem mutatom meg neki a válaszokat.
Csak kiváncsi voltam hogy valóban megosztó a dolog vagy mindenki lehord majd hogy neki van igaza.
Sajnos így tényleg választanom kell.
Köszönöm a válaszokat!
Hagyjuk már, milyen gyakran kell neked aktokat rajzolnod a mai Magyarországon? Nehezen képzelem el, hogy pénzes emberek azért fizetnek, hogy aktokat rajzolgass róluk, ha meg a nője, úgy is ott ülne ő is, gondolom.
A nőgyógyászt meg ne keverjük már ide, ott van a nővérke végig, illetve más dolog egy nemiszervvel szembe ülni 3 percig és más dolog egy meztelen nőt órákon keresztül azért bámulni, hogy meglásd benne a szépet amit ábrázolsz is.
Nem véletlen, hogy a festők szinte mindig híresek voltak arról, hogy orrba szájba csalták a nőjüket a modellekkel. Diego Rivera, Modigliani stb.
Mondjuk ez csak kamu szerintem, mert gondolom, elég kevés női aktot kell festened, rajzolnod.
A nőgyógyászos pelda azért rossz, mert az egy orvosi folyamat. Ott a nemiszerv szerepe felértékekődik egy egyszerű testnyílássá. Az orvos teljesen másképp tekint rá. Persze abban az esetben, ha a kellő mentális alapjai megvannak, de hidd el, annyi vaginaturkálás (a gombás, a herpeszes, nemibeteg, ráncos, öregnenis stb) után jó ha a saját feleségét kívánja még.
A festés teljesen más. Ott az ember a test szépségét értékeli. A lagy vonalakat, a finon vonásokat. Ez sokkal szebb, romantikusabb,nem?
Tudom mi a demiszexualitás. Ha valóban az vagy, akkor is eshet rosszul a párodnak amit csinálsz. Egyik dolog az, hogyha kirívóan szép embereket festesz, az neki egyenertékű saját maga lealacsonyításával: "ő szebb, mint én, ő biztos jobban tetszik neki!"
Illetve tény, hogy sok a megcsalás. Túl sok, és az ember azt mond/állít amit akar. Ha tetszik ha nem, az a jó strategia, ha nem bízol meg feltétel nélkül senkiben. Na meg ez sokkal erotikusabb helyzet, mint mondjuk takarítóként dolgozni. Azt beláthatod.
Hogy hogyan kezeld? Jó kérdés. Arra nem is gondoltál, hogy csak a női aktokat iktatod ki a repertoárodból? Vagy felajánlod, hogy ő is ott lehet vagy hívásban maradtok, amíg tart? Egyik sem lehetetlen. Vagy ha annyira ragaszkodsz ehhez, akkor sajnos a párodtól kell elbúcsúzni. Es legközelebb ha ismerkedsz az első információk közt közölni, hogy te női aktokat is készítesz.
Miért lenne más a kettő?
Mindkettő csak munka, semmi több.
Amúgy tényleg nagyon ritka az akt és valamennyire több is a férfi mint a nő, csak mondtam hogy a férfiból sose volt gond eddig.
A pasijuk nincs ott mivel van akinek eleve nincs, van aki eleve neki szánja meglepetésnek a festményt, de én se szeretem ha zavarnak közben vagy bele is szólnak.
Ja és az aktok nagyon nagy része takart akt, szóval nem teljes meztelenség, el is fordulok mikor öltözködnek nyilván.
Jó ha havi egy olyan akt van ami női és takaratlan, de azt utána egy hónapig hallgathatom is!
Habár lehet én azért kezelem ilyen normálisan mert suliban is az volt, jött a modell és rajzoltuk, panaszkodás nélkül. De eleve az egész közeg lazább volt, mikor egyik modell lebetegedett, egy random zenész csaj pótolta a másik osztályból. Ezért fel se merült bennem akkor hogy ez valakinek problémát okozhat. Mivel nem szexuális töltetű hanem művészi és anatómiai rajzok voltak.
Keress valami normális !!!Nőt
A tied defektes 🤔🤔
Azt a suliban nem tanították meg, hogy aktot kizárólag gardedám jelenlétében készítünk? Elég egyetlen rosszindulatú alak, aki kitalálja, hogy rámásztál és az egész karriered megy a kukába.
Igen, épp elég marhát láttam már rámozdulni a modelljeire meg a tanítványaira.
Ettől függetlenül a barátnőd ismerhetne annyira, hogy te nem vagy ilyen. Én megnéznék egy párterápiát a helyetekben.
Hát én úgy vagyok vele hogy régen rossz ha kell egy ember aki tanúskodhat hogy nem másztam rá. Ez eleve egy bizalmi kapcsolat mindkét részről. A modell is bízik bennem hogy nincsenek rejtett kamerák vagy nem tudom. Nekem is bíznom kell benne. Na meg volt olyan hogy volt egy harmadik fél, mert nagyon ragaszkodott hozzá az illető. Már majdnem azt mondtam hogy sajnálom, de nem fog menni (egyszerűen túlságosan feszengett, ingázott a színe a falfehér és a rákvörös között, fészkelődött, akaratlanul is takargatta magát stb). Aztán egyszer csak beismerte egy sóhajom után magától hogy ez így szenvedés, kiküldte a folyosóra a kísérőt és utána mintha kicserélték volna, teljesen el tudta engedni magát, jót is dumáltunk közben a munkájáról.
Tehát igenis van akinek jobb ha nincs harmadik személy bent, másnak pont hogy az segít, nem vagyunk egyformák.
Bár én alapvetően kettesben szeretem csinálni, ha valaki csak kísérővel tudja elengedni magát, inkább hozzon kettőt is csak spóroljon meg mindkettőnket a kínlódástól.
Én magam is festő vagyok 40 éve, és 25 éve házas is.
Ha egy társnak nem mond semmit az, hogy demiszexuális vagy, akkor gondok vannak bizalommal nála. Ha nőgyógyász lennél, akkor is féltékeny lenne rád. Egy őszinte kapcsolat jó alapja a bizalom! Ha sohasem adtál rá alapot, hogy féltékeny legyen, akkor önző a párod és nem tisztel és nem is szeret. Olvastam itt a válaszok között, hogy a művészek régen is nagy nőcsábászok voltak. Ez előfordult, de ezek kötött szinte mind nőtlen volt. Tisztességtelen lenne visszaélni a helyzettel egy akt festésénél. Fordított helyzetben, még vissza kell utasítani a nő közeledését. Amennyiben a kuncsaft nem értené még, hogy ez egy munkakapcsolat, úgy véget kell vetni a festésnek. Például egy férfi masszőr esetében, még testi kontaktus is kialakul. Vagy is biztos visszaél a helyzettel és kihasznál minden lehetőséget, mondhatnánk. Addig lenne munkája és bizalom iránta. A mi szakmánk, hivatásunk miért lenne más? Ha ezt valaki nem érti meg, az korlátolt, vagy magából indul ki! Én 25 év után sem adta soha alapot a féltékenykedésre, ezért igazán rosszul esne, ha nem bízna meg bennem a párom. Erősen elgondolkodnék azon, hogy szeret-e még. Néha kikérem a véleményét egy, egy munkánál, de nem ül ott amikor dolgozom. Megjegyezném, ne is mindig szeretem, ha van ott valaki. Ez olyan, mint az a sofőr, aki nem szereti, ha beszélgetnek vezetéskor vele. Zavarják a koncentrálásban.
Ha igaz, amit írtál, akkor a párod gondolkodásával van baj. Ne hagyj fel az aktok festéssel az ért.
Idéznék A szeretetről.
Pál Apostolnak a Korintusbelieknek írt első levelének a 13 fejezet 4-8 verseit.
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet soha el nem múlik.
Ha ennek fényében végig gondolod szeret-e a párod, akkor igen kétséges.
Jó döntést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!