Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félnétek hogy hálából marad veletek?
Szóval csak elméleti a kérdés, nem vagyok ebben a helyzetben.
Kővetkező a szituáció:
Adott egy fiatal pár 30 alattiak mind a ketten. A nő rákos lesz, évekig húzódik a kezelés kemozzák is meg minden.
Majd a nő meggyógyul, a férfi türelmes végig azon van hogy a nő meggyógyuljon.
Jogos a félelem hogy a nő amiatt marad a férfival, mert az segített neki, és nem azért mert szereti őt?
Hosszabb távra gondolok 5-10 évre.
Nők ti maradnátok hálából valakivel akibe nem vagytok már szerelmesek?
Férfiak nektek ez elég lenne, vagy ragaszkodnátok a szerelemhez?
Előfordulhat, hogy lekötelezve érzi magát.
Én 2 házasságot is ismerek a környezetemben, ahol szerintem ez a helyzet.
Egyik esetben a srác jóval fiatalabb a nőnél és a nő anyagiakkal és lakhatással segítette éveken keresztül, mintha a fogadott fia lenne, aztán összejöttek, mert amikor a srácnak majdnem lett egy barátnője, a nő kiverte a patáliát. Itt nekem nagyon úgy tűnik, hogy a srác hálából maradt a nővel.
Másik házasságban a pasi egy laza, nagyon jó pasi, aki simán megcsalta a feleségét kötetlen laza kis kalandozásai során. Aztán rákos lett és a felesége tartotta benne a lelket a kezelések alatt. Nekem úgy tűnik, azóta a pasi képtelen kalandozgatni. Pedig meggyógyult, semmi nyoma a betegségének már évek óta, de lekötelezve érzi magát a felesége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!