Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szeret, akkor miért bánt meg mindig?
Azt mondja nagyon szeret engem. Sokszor úgy érzem lenéz engem. Valamiben nem értek egyet vele, már akkor hülye meg buta vagyok. Ilyenkor azt mondja legyen eszem, és gondolkodjak.
Sose szereti azt, ha a közös képeinken mosolygok, azt mondja vágjak komoly fejet rajta.
Ő mindent megtesz értem, én meg ő érte semmit. Nem várhatom el tőle, hogy ő olyan sokat járjon dolgozni, miközben én kevesebbet dolgozok. Sose mondtam hogy értem menjen többet dolgozni. Meg én sose fogok annyit dolgozni, mint ő.
Volt már úgy, hogy azt mondta többször is, ha valamivel kapcsolatban a nemtetszésemet fejeztem ki, hogy én csak mindig vergődni tudok.
Azt mondta a házasság csak attól fog függeni, hogy én szépen fogok vele viselkedni a továbbiakban, vagy nem. Egyszer azzal viccelődött, hogy azzal büntet, hogy ő nem csinálja meg nekem azt szexen, amit szeretnék. De közben meg azt mondja hogy ő sose szakítana velem.
Szerintem itt az a százszor fontosabb kérdés, hogy te miért vagy egy ilyan férfival?
Miért teheti meg, hogy így bánik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!