Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jelöl be az exem facen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelöl be az exem facen? Visszajeloltem.Lájkolta a fotómiat, és most néztem, két fotó közül az egyikről visszavonta a lájkot. Miért? Tudom,nem egy felnőttes kérdés,de segítsen,akinek van ötlete. 2 hónapja szakítottunk.

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 19:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elmúltak a rossz idők, most visszakúszna, mert a kutyának se kellett, majd a következő szarnál megint kiszáll. Hajrá, ha ez kell egy normális hapsi helyett.
2021. aug. 18. 20:30
 22/27 A kérdező kommentje:
19: igazad van neked is. Hülyére vesznek megint. Ettől félek, még több fajdalmat nem birnek elviselni tőle és most megint el lehet majd mindenféle ostoba libanak mondani,hogy még mindig azt várom,lépjen valamit
2021. aug. 18. 20:30
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én is ugyanígy voltam.. undorítóan bánt velem.. de totálisan odáig voltam érte.. nyilván nem azért, mert undorító volt, hanem mert előtte annyira kedves és aranyos és figyelmes és még sorolhatnám milyen volt, hogy teljesen magába bolondított.. hát ez ilyen.
2021. aug. 18. 20:31
 24/27 A kérdező kommentje:
21: pont nem. Rengeteg nő nyomul rá, tapadnak rá a nők,csak mindig mondta,hogy elege van a nyomulos hülye ri..cokbol és tetszett neki,hogy én más vagyok,akiért tenni kellett
2021. aug. 18. 20:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy-két éjszakára rátapadnak, nem azt jelenti, hogy kapcsolatra is elviselnék a tróger dolgaival.
2021. aug. 18. 20:34
 26/27 A kérdező kommentje:
25: van ebben is valami, igen,troger dolgai vannak. Illetve vannak,lásd amit velem is tett. De azt is tudom, hogy nehéz közel férkőzni hozzá és nehezen kötődik. Velem elkezdődött valami,építetgettunk valamit, majd lerombolt mindent. Tudom, tisztában vagyok vele ,hogy szóba se kéne állnom vele, de nem tehetek arról, hogy szeretem még mindig
2021. aug. 18. 20:37
 27/27 A kérdező kommentje:
És egyébként ha csak én d..ni szeretne,akkor mindegy lenne,mert már írt volna, ahhoz szerintem nem kell bátorság
2021. aug. 18. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!