Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jelöl be az exem facen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelöl be az exem facen? Visszajeloltem.Lájkolta a fotómiat, és most néztem, két fotó közül az egyikről visszavonta a lájkot. Miért? Tudom,nem egy felnőttes kérdés,de segítsen,akinek van ötlete. 2 hónapja szakítottunk.

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 19:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Játszma.
2021. aug. 18. 20:11
 12/27 A kérdező kommentje:
10: koszonom. Haragszok rá, de az egy jelzés ,hogy visszajeloltem. Hogyan reagáljak még ettol pozitívabban?
2021. aug. 18. 20:13
 13/27 A kérdező kommentje:
11: de miért jatszmazik?
2021. aug. 18. 20:14
 14/27 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudsz most mit tenni, várj. Majd előbb utóbb lépni fog, én nem siettetném, legalábbis nálam ez bevált régen, mindig megvártam, míg ő úgy érezte, hogy keresnie kell.
2021. aug. 18. 20:16
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt akarja, hogy te írj neki, aztán majd az lesz a vége, hogy nem lesz semmi komoly, de te kezdted.

De tuti, hogy csak dugni akar. Hány évesek vagytok?

2021. aug. 18. 20:18
 16/27 A kérdező kommentje:
14-es: nagyon köszönöm.Akkor te is ugyanígy voltál? És még mit javasolsz, azért egy képet később még felrakhatok? Vagy maradjak most teljesen észrevétlen?
2021. aug. 18. 20:19
 17/27 A kérdező kommentje:
Tudom, gáz, de közel a 30-hoz. Nem tudom, azt tudom,hogy fontos voltam neki és mi már elég komoly dolgokon gondolkodtunk,csak hülyén viselkedett.
2021. aug. 18. 20:20
 18/27 anonim ***** válasza:
46%
Persze tehetsz fel képet, ha gondolod, szerintem abban semmi nincs. Igen ugyanígy voltam, olyan volt a párom, hogy ha összevesztünk valamin, akkor utána nagyon lassan próbált közeledni, volt hogy 2 hét is eltelt. Ha pozitívan reagáltam, akkor oké volt minden, de ha látta rajtam, hogy még haragszom, akkor megint eltűnt pár napra.. megmondom őszintén, ez egy kínszenvedés volt, kivárni, míg újra keres.. de ő ilyen volt, kénytelen voltam várni.
2021. aug. 18. 20:23
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne pazarold rá az idődet. Mindig visszakuncsorognak, aztán hülyére vesznek megint. Tök mindegy, mi volt, ha egyszer nem jött össze.
2021. aug. 18. 20:24
 20/27 A kérdező kommentje:
18: én nem fogok,illetve nem tudok sehogysem reagálni erre,mert nem nekem kell itt bármit is tenni..szóval én nem tehetek mást, csak annyit tehettem,hogy visszajeloltem. Nagyon szörnyű módon viselkedett velem, olyan szituban hagyott egyedül egyik percről a másikra, amit senkinek se kívánok. Sajnos viszont még mindig szeretem,lehet elítélni,hogy milyen hülye vagyok. Hát,hülye vagyok,ezek után is így érzek iránta és várom,hogy megkeressen, írjon
2021. aug. 18. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!